NEODOLJIV MODEL

Na hit haljinu koju su nosile Kendall Jenner, Tatjana Dragović i Hailey Bieber, 'pala' je i Nives Ivanišević, a Goran joj tepa da je najljepša na svijetu

19.09.2021 u 11:58

Bionic
Reading

Lijepa radijska voditeljica i supruga našeg proslavljenog tenisača, Nives Ivanišević na svom je Instagram profilu objavila fotografiju u hit haljini, kojom su već neko vrijeme zaluđene trendseterice, čime je zaradila brojne lajkove, ali i komplimente voljenog muškarca

Nives Ivanišević svakom svojom novom objavom na društvenoj mreži zaradi mnoštvo komentara i lajkova. Simpatična Zagrepčanka novom je objavom oduševila ne samo zaljubljenice u modu već i svog supruga, koji joj je uz najnoviju objavu napisao 'Najljepša na svijetu'.

Lijepa Nives pozirala je u maslinasto zelenoj pletenoj haljini s izazovnim prorezima na trbuhu i otvorenih ramena. Riječ je o haljini popularnog dizajnerskog bridna Cult Gaia, čije se haljine već neko vrijeme nalazi pri vrhu ljestvici najpoželjnijih modnih komada.

U ljeto prošle godine njihova haljina Serita, jako slična modelu Cameron kojeg nosi Nives Ivanišević, bila je jedan od najpoželjnijih modela, a zaljubljenice u modu vjerojatno se sjećaju da se mogla vidjeti u gotovo svakom kutku Instagram, a nema tko je nije nosio. U njoj su se među prvima prošetale Hailey Bieber i Rosie Huntington-Whitely, a nije joj odoljela ni jedna od najbolje odjevenih Hrvatica, bivša supruga Gorana Ivaniševića, Tatjana Dragović.

Uvijek pažljivo dotjerana Tatjana nosila je smeđu verziju Serita haljine koju je na svom Instagramu predstavila tijekom lanjskog ljetnog odmora u Dubrovniku, a uz nju je kombinirala uz podjednako popularan modni dodatak - masivnu zlatnu ogrlicu od lanaca.

Ovoga ljeta brojni su high street brendovi lansirali svoje verzije izazovne haljine s prorezima, a Cult Gaia obogatila je ponudu novim modelima, među kojima se našla haljina Cameron, kakvu je pokazala Nives Ivanišević, a prije nekoliko mjeseci u njoj je pozirala i Kendall Jenner.

Otkako je 2012. godine pokrenula svoj modni brend Cult Gaia, Jasmin Larian Hekmat ne prestaje nizati uspjehe. Prvo su svijet osvojile njezine artističke torbice od bambusa, a onda je na red stigla i neodoljiva ljetna pletena haljina s izazovni izrezima.

  • +10
Cult Gaia Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Ovu efektnu i seksi haljinu od 3.250 kuna u svom ormaru imaju i brojne slavne trendseterice, uključujući manekenke Candice Swanepoel koja je haljinu isfurala na crvenom tepihu i prije nego je stigla u prodaju, Romee Strijd koja je haljinom naglasila svoj trudnički trbuščić, glumicu i manekenku Rosie Huntington-Whiteley, modnu blogericu Camille Charrier i slavnu WAGS-icu Nicole Williams English.

  • +8
Cult Gaia Serita haljina Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije