model za sva vremena

Jennifer Lopez ima zaista savršenu ljetnu haljinu: Ovo je komad u kojem je lako izgledati chic

01.08.2021 u 23:13

Bionic
Reading

Latino diva krstari zadnjih dana po Mediteranu, a nakon Azurne obale uživala je u ljepotama pitoresknih talijanskih gradića Positana i Portofina, po kojem se prošetala u odličnom ljetnom stajlingu

Da je bijela ljetna haljina komad koji treba imati u ormaru znamo odavno, no nije lako pronaći model koji laska figuri i pri tom izgleda chic. U šetnji talijanskim gradićem Jennifer Lopez pokazala je svoj ovoljetni modni ulov na kojem joj zavidimo, a koji ima sve što tražimo od ljetne haljine.

Njezina bijela košulja-haljina sve je samo ne obična, zahvaljujući izrezima poviše struka, koji su smješteni taman dovoljno visoko da prikriju eventualne nedostatke, a opet daruju poželjnu dozu izazovnosti haljini. Gornja i donja polovica haljine strateški su povezane tankim križanjem tkanine, a ovaj chic komad potpisuje modni brend Cult Gaia dok joj cijena iznosi oko 4.400 kuna.

Lopez je ležeran ljetni stajling upotpunila predimenzioniranom šarenom torbom talijanskog modnog dvojca Dolce & Gabbana i jednostavnim japankama. Kosu je svezala u rep i zaštitila sa sunčanim naočalama te s prijateljima i tjelohraniteljima zaputila u šetnju.

  • +7
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Društvo joj ovaj put nije pravio novi/stari izabranik Ben Affleck, koji je navodno otputovao za Los Angeles. Par je proveo tjedan dana na luksuznoj jahti vrijednoj 130 milijuna dolara, a to je bilo njezino rođendansko putovanje, budući da je 24. srpnja napunila 52.

No zato je uz Lopez bio podsjetnik na novu ljubav, zlatni lančić s Benovim imenom od kojeg se latino diva ne odvaja. To je bio njegov rođendanski poklon, a ima i posebno značenje.

  • +6
Jennifer Lopez i Ben Affleck na Mediteranu Izvor: Profimedia / Autor: FJMG / Spread Pictures / Profimedia