STREET STYLE ZVIJEZDE

Na gradskim ulicama odvijala se prava modna revija: Trendseterice pokazale svoju viziju jesenske mode

16.09.2020 u 09:29

Bionic
Reading

Ulice Velike jabuke proteklih dana su preplavile trendseterice iz cijelog svijeta. Obzirom da je danas i službeno zadnji dan New York Fashion Weeka te se zaljubljenici u modu sele u London, odlučili smo provjeriti kakve su se sve odjevne kombinacije mogle zateći na ulicama New Yorka

Na ulicama New Yorka proteklih dana mogla se vidjeti prava modna poslastica. Iako su se modni trendovi predstavljali iza zatvorenih vrata u sklopu Tjedna mode, prava modna revija odvijala se na ulicama. Street style zvijezde prešetavale su se Velikom jabukom odjevene u osebujne i trendi odjevne kombinacije.

Bilo je tu za svakog ponešto - od damske elegancije do ekscentričnih odjevnih kombinacija koje pršte bojama i uzorcima. Dok su se jedni odlučili za provjerene komade poput kultnih starki i traperica, drugi su klasične komade poput odijela isfurali na neklasične načine.

Najviše nam se dopao stajling jedne trendseterice koja je nježno plavo odijelo na prugice isfurala u kombinaciji s Adidas Superstar tenisicama, smeđim bralette grudnjakom i maramom koju je svezala oko glave.

Primijetili smo i nekoliko jesenskih trendova koje su trendseterice već usvojile. Pletene polo majice jedan su od tih trendova, a modni stručnjaci najavljuju ih kao veliki trend sezone koji ćemo uskoro viđati na svakom koraku.

Drugi, također veliki jesenski trend koji smo zamijetili na ulicama New Yorka je kožna natkošulja nalik jakni koja se veže u struku. O ovome smo se modnom trendu itekako naslušali u proteklim mjesecima. Među prvima su kožne košulje isfurale jedne od najuspješnijih manekenki današnjice, Gigi Hadid, Kendall Jenner i Joan Smalls, koje su pokazale svoju viziju toga kako kombinirati ovaj odjevni komad.

Zavirite u galeriju i pogledajte sve stajlinge s Njujorškog tjedna mode.

  • +29
Street Style New York Fashion Week Izvor: Profimedia / Autor: Stephen Lovekin / Shutterstock Editorial / Profimedia