NOVA MODNA IKONA

Na crvenom tepihu ne prestaje oduševljavati: Zendaya zabljesnula u izdanju koje stiže ravno s modne piste

07.10.2021 u 17:26

Bionic
Reading

Američki časopis People ovoga rujna Zendayu je uvrstio na listu deset najbolje odjevenih osoba na svijetu, a priliku da nanovo potvrdi svoju visoku modnu titulu imala je na svečanom događanjom u Los Angelesu povećenu ženama u filmskoj industriji

Posljednjih mjeseci 25- godišnja Zendaya ne prestaje nizati uspjehe, a njima je ovih dana pridodala i titulu jedne od najbolje odjevenih osoba na svijetu prema odabiru časopisa People.

Nju je, kako ističu, ove godine zaradila nizom vanserijskih izdanja na crvenom tepihu od kojih se posebno izdvaja njezina pojava u Balmainovoj 'mokroj' haljini na filmskom festivalu u Veneciji.

  • +8
Zendaya Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

I baš kada bi brojni pomislili kako je perpektivnoj glumici i njezinom dugogodišnjem stilistu Lawu Roachu ponestalo ideja za kreiranje wow izdanja na crvenom tepihu, oni nedugo zatim dokažu suprotno.

Svojom pojavom Zendaya je uveličala tradicionalno događanje posvećeno žena u filmskoj industriji u Los Angelesu, a tim povodom ponovno joj je pošlo za rukom pomaknuti zacrtane modne granice.

  • +6
Zendaya Izvor: Profimedia / Autor: Chelsea Lauren / Shutterstock Editorial / Profimedia

Javnosti je na crvenom tepihu servirala još jedno upečatljivo izdanje u znaku haljine koja je prije svega nekoliko dana doživjela svoju premijeru na modnoj pisti u Parizu.

Sive boje i s futurističkim detaljem u znaku metala zlatnoga sjaja koji je prekrivao njezino poprsje i torzo, spomenuta kreacija djelo je luksuzne modne kuće Loewe na čelu s dizajnerom JW Andersonom. Ovaj jedinstveni model haljine, kao i njezinih nekoliko drugih verzija, prije manje od tjedan dana javnosti je predstavljena na modnoj pisti u Parizu u sklopu nove kolekcije brenda za sezonu proljeće/ljeto 2022. godine.

Ovo izdanje, međutim, nije prvo kojim se Zendaya odlučila poigrati s modnim futurizmom u znaku sjajnoga metala. Prošle godine na dodjeli nagrada Critics Choice Awards plijenila je pozornost u kreaciji stvorenoj od metalnog oklopa i duge suknje u boji fukije s potpisom Toma Forda.

  • +4
Zendaya Izvor: Profimedia / Autor: © OConnor / AFF-USA.com / PA Images / Profimedia