TJEDNI HOROSKOP

Na Blizance će se 'lijepiti' naporne osobe, Djevice će biti umorne, Ribe ćudljive dok će veze Škorpiona prolaziti kroz manju krizu

05.12.2022 u 06:22

Bionic
Reading

Ovnovi u vezama povremeno će se svađati oko sitnica, no brzo će zakopati ratnu sjekiru. Slobodnim Bikovima vikend donosi susret koji će puno obećavati. Djevice će se često osjećati umorno i malodušno, no iz tmurnog raspoloženja izvlačit će ih hobiji i igra s ljubimcima. Pred Vagama je tjedan ispunjen ugodnim druženjima, zabavom i smijehom. Škorpionima koji kreću u kupovinu dobar je savjet neka radije ostave kreditne kartice kod kuće i obavljaju plaćanje isključivo gotovinom

Ovnovi samci mogli bi upoznati osobu iz drugog grada ili države koja će im se svidjeti. Parovi će se povremeno svađati oko sitnica, no brzo će zakopati ratnu sjekiru.

Povoljno je vrijeme za započinjanje novih poslova i projekata, a posebno ako su vezani za obrazovanje ili inozemstvo. Učenicima i studentima polako opada koncentracija, no uz malo više truda i redovit rad zadržat će dobre ocjene.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +6
Olivia Culpo je Bik, rođena je 8. svibnja 1992. Izvor: Profimedia / Autor: ARION CURTIS/STARPIX FOR TLC / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Bikovi u vezama neka posvete pozornost kvalitetnom druženju s voljenom osobom. Samcima vikend donosi susret koji će puno obećavati. Ovo nije vrijeme za započinjanje nečeg novoga u poslu. Ljenčarenje i inercija mogli bi obezvrijediti dosadašnje napore i onemogućiti uspjeh. Pripadnici ovoga znaka neka pripaze na područja koja su im i inače osjetljiva, poput grla, glasnica i sinusa.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Na Blizance će se lijepiti naporne osobe koje će ih opterećivati svojim problemima. Pripadnici ovoga znaka potrošit će mnogo novca na partnera i djecu. Što se tiče posla, Blizancima će dobro doći savjeti i podrška okoline. Umor i neki drugi simptomi bit će jasan znak da je došlo vrijeme za usporavanje ritma.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +7
Margot Robbie je Rak, rođena je 2. srpnja 1990. Izvor: Profimedia / Autor: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

Rakovi koji su u vezama neka svom partneru nekom gestom ili simboličnim poklonom pokažu koliko im stalo. Vikend donosi priliku da se ponovno zbliže. Pred pripadnicima ovoga astro znaka je naporan tjedan koji će iziskivati posvećivanje obavezama koje su bile odgađane do posljednjeg trenutka. Oprezno s donošenjem nesmotrenih odluka vezanih za novac i poslovna partnerstva.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Lavovi će voditi uzbudljiv društveni život i uspješno stjecati nova poznanstva. Samci bi mogli prilikom izlaska upoznati osobu koja će im zagolicati maštu. Parovi će se odlično slagati na svim poljima, ali najbolje u spavaćoj sobi. Što se tiče zdravlja, osjećat će se snažno i uspješno se opirati bolestima, a mnogi će održavati kondiciju redovitim treninzima.

  • +19
Blake Lively je Djevica, rođena je 25. kolovoza 1987. Izvor: Profimedia / Autor: GG / Backgrid USA / Profimedia

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Zbog pretjerane sklonosti prigovaranju osoba rođenih u znaku Djevice neke veze bi se mogle naći na kušnji. Djevicama će trebati puno vremena za obavljanje rutinskih zadataka zbog umora i smanjene koncentracije. Stoga neka se posvete isključivo neodgodivim obavezama. Počinje se nazirati rješenje financijskih problema.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Pred Vagama je tjedan ispunjen ugodnim druženjima, zabavom i smijehom. U svakom će društvu biti glavni zabavljači, a to će im olakšati uspostavu novih poznanstava. Za samce je idealan trenutak da naprave prvi korak prema onome tko im se sviđa. Ukaže li se pripadnicima ovog astro znaka mogućnost odlaska na seminar ili kraće poslovno putovanje, svakako neka je prihvate. To će biti dobra prilika da nešto nauče i steknu korisna poznanstva.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +4
Bella Hadid je Vaga, rođena je 9. listopada 1996. Izvor: Profimedia / Autor: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Duge će veze Škorpiona prolaziti kroz manju krizu, potaknutu njihovim nezadovoljstvom. Iako će biti željni promjena, neće imati dovoljno hrabrosti da išta poduzmu jer će se bojati da ne pogoršaju situaciju. Vikend donosi novu perspektivu. Ako pripadnici ovoga znaka kreću u kupnju, dobar savjet je neka radije ostave kreditne kartice kod kuće i obavljaju plaćanje isključivo gotovinom.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +5
Vanessa Hudgens je Strijelac, rođena je 14. prosinca 1988. Izvor: Profimedia / Autor: Erik Pendzich / Shutterstock Editorial / Profimedia

Strijelci će zračiti posebnim šarmom i privlačnošću koja će obarati s nogu. Mnogi će udvarači na razne načine pokušavati osvojiti njihovu pozornost, a svidjet će im se onaj koji pritom pokaže najviše mašte. Strijelci u vezama posvetit ćete se planiranju budućnosti s voljenim/om. Pripadnici ovoga znaka osjećat će se dobro i uživati u aktivnom načinu života.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Uplitanje rodbine imat će velik utjecaj na Jarce koji su u braku. Moguće su poteškoće u vezi za koje im se čini da se stalno ponavljaju, a to bi ih moglo početi zabrinjavati. Vikend donosi priliku za poboljšanje odnosa s voljenim/om. Iako i dalje nisu u top formi, pripadnici ovoga znaka počinju se osjećati bolje. Porast optimizma pomoći će im da se uspješnije nose sa svakodnevnim nedaćama.

  • +3
Kate Middleton je Jarac, rođena je 9. siječnja 1982. Izvor: Profimedia / Autor: Doug Peters / PA Images / Profimedia

Što zvijezde donose Jarcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Slobodni Vodenjaci uživat će u razmjeni poruka sa simpatijom. Ako druga strana pokaže zanimanje za nešto ozbiljnije, dat će joj do znanja da su i oni spremni. Parovi koji su dugo zajedno razbit će bračnu monotoniju izlascima ili putovanjem. Pripadnici ovoga znaka, ako si dopuste lijenost, riskiraju poništavanje dosad uloženih napora u poboljšanje kondicije. Godit će im čak i obična šetnja.

  • +9
Rihanna je Riba, rođena je 20. veljače 1988. Izvor: Profimedia / Autor: TPG/HEDO / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Partner/ica Riba neće znati kako im udovoljiti. Pripadnici ovoga znaka bit će ćudljivi i često mijenjati mišljenje pa će osjećati da je sve što kažu ili naprave pogrešno. Samci će imati visoke kriterije prilikom odabira partnera i bit će ih teško zadovoljiti. Stres i pretjerana količina napora stvarat će pritisak i dovesti do zdravstvenih izazova. Rođeni u ovome znaku neka uspore ritam i odgode nebitne zadatke.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.