IZBJEGAVAJTE TRBUH

Muškarci, pazite kako masturbirate

Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Iako nisu potvrđena u medicinskim krugovima, istraživanja dr. Sanka pokazuju da bi način na koji masturbirate mogao imati utjecaja na spolni odnos

Način masturbiranja vjerojatno određuje prvo pozitivno iskustvo s masturbiranjem. Ako ste svoje prvo iskustvo doživjeli na trbuhu, trljajući se o madrac ili plahtu, istraživanje pokazuje da biste tu naviku trebali mijenjati.

Naime, ako ste pri masturbiranju okrenuti na trbuh, pritisak na penisu je znatno veći nego ako to radite na leđima, što može uzrokovati brojne probleme u seksu. Za početak, brojni su slučajevi muškaraca koji zbog masturbacije na trbuhu ne mogu postići erekciju. Oni koji i uspiju s erekcijom, vrlo vjerojatno će se suočiti s izostankom orgazma. Podaci govore o čak 60 posto slučajeva. Budući da se osjetljivost penisa prilagodila drugačijem pristupu, takvi će muškarci uspješniji biti trljaju li penis o žensko tijelo.

Ne treba polagati nade ni u misionarski položaj, koji bi po položaju tijela bio najsličniji, jer su pritisci na penis pri masturbaciji na trbuhu puno veći od pritisaka u tom položaju.

Ako imate problema pri spolnim odnosima, a navikli ste masturbirati na trbuhu, ne čekajte potvrdu iz medicinskih krugova. Probajte primjenjivati tehnike masturbacije u kojima je pritisak na penis manji i vašem bi se penisu postupno trebala vratiti osjetljivost za normalne seksualne podražaje.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi