VODIČ ZA PAMETNE ŽENE

Muškarci koje treba izbjegavati pod svaku cijenu

08.06.2009 u 08:00

Bionic
Reading

Postoje muškarci koji su nesposobni za ostvarivanje zdrave i kvalitetne veze, a žene koje teže skladnim odnosima trebale bi ih izbjegavati pod svaku cijenu. Zato je bitno prepoznati na vrijeme odlike koje ih 'krase' i tako izbjeći nepotrebnu patnju

Muškarac vječno dijete
On nikad ne odraste. Čak i kada dobije svoju djecu, on će i dalje biti veće dijete od njih. To je tip muškarca kojega u životu najviše vesele nove igračke kao što su mobiteli, računala, igrice itd... Oni su u stanju cijeli dan i noć provesti za računalom igrajući igrice. Od vas očekuju da uvijek budete blizu njih, za slučaj da im nešto zatreba. Ako slučajno vi trebate nešto od njih, teško da ćete to dobiti jer oni će imati 'pametnijeg' posla.

Muškarac mađioničar

To su muškarci koji su tehniku nestajanja doveli do savršenstva. On nestaje uglavnom kada biste vi najviše voljeli da je uz vas – na rođendane, Božiće, tijekom praznika, vikendima… Tu i tamo se pojavi u vašem životu, baš kao Houdini, i velikodušno izjavljuje da će uvijek biti uz vas. Vi se pitate gdje je bio svo to vrijeme. Nestao pod zemljom? Ne, nije. Vjerojatno je tražio nove 'izazove'. Bježite od takvih muškaraca jer s njima nikada nećete ostvariti zdravu vezu. Iskreno, bolji odnos imat ćete s nekim od ljudi koji su na popisu nestalih osoba. Barem ćete znati da su stvarno nestali.

Emotivno nedostupan muškarac
Njegov emocionalni termometar namješten je na 'hladno'. Njegova glavna preokupacija je kako ugoditi sebi. U njegovu životu vi ste ionako sporedan lik. Takav je muškarac nesposoban za ljubav, a jedini nagon koji ga održava na životu je lov. Iako vas ne voli, letjet će za vama kada se vi odlučite maknuti. Tek kako bi sebi dokazao da je i dalje uspješan lovac. A vi ćete se vrtjeti u vrtlogu očaja i nemira. Bježite od njega jer on će uvijek oko vas stvarati osjećaj anksioznosti i

Vječni dječak u krevet će ići s prijenosnim računalom, a ne s vama

potištenosti. Svaka žena zaslužuje bolje od toga.
Muškarac za casual vezu
To je muškarac koji inzistira na casual vezi, odnosno na prijateljstvu s povlasticama. On s vama neće provesti godišnji odmor, neće vas voditi na večere i neće nedjeljom ručati s vašim roditeljima. Zajedno (ne)izlazite već pet godina. Čovjek bi pomislio da je on plejboj koji ima ključeve Heffnerova zdanja, pa se ne želi skrasiti jer se sjajno zabavlja. Ali on je samo muškarac s hladnim stanom i hlačama obješenim na radijator. Stvarno odlična prilika! Maknite se od njega i potražite muškarca koji zna i želi biti više od 'prijatelja s povlasticama'.

Muškarac hipnotizer
Kada ga upoznate, taj tip muškarca ne štedi na šarmu. Obožavanje će vam iskazati veličanstvenim komplimentima, filmskim gestama i brojnim darovima. Ali one sekunde kada vam na ruku stavi vjenčani prsten, pretvara se u drugog čovjeka. Počinje vas doživljavati kao svoje vlasništvo, a vi, u ogromnom iznenađenju, ne razumijete što se dogodilo i mislite da je to samo stvar trenutka te da ste vi pametna i samostalna žena kojoj se takve stvari ne događaju. Nadate se i čekate da se vrati muškarac kojega ste upoznali i za kojega ste se udali. Oprez, mogle biste čekati cijeli život dok on komplimentima obasipa vaše prijateljice. Bježite dok je vrijeme!