EMMA WATSON:

Muškarci ipak više vole dugokose cure

06.09.2012 u 16:57

Bionic
Reading

Emma Watson (22) otkrila je da zbog filmskih angažmana mora puštati kosu

'Moram pustiti kosu zbog uloga. Da nije zbog posla, zbilja nikada ne bih razmišljala o tome. Da je po mome, imala bih zauvijek kratku kosu jer se tako bolje osjećam. Naravno, muškarcima se više sviđa duga kosa, ali nije me briga za njihove komentare. Zbilja sam bila samopouzdanija kao kratkokosa djevojka', rekla je Emma u najnovijem je intervjuu za magazin Glamour.

Glumica koja se proslavila kao Hermione iz 'Harryja Pottera', ispričala je i da je poludjela za HBO-ovom hit serijom 'Girls'.

Emma je postala veliki fan ove serije. 'Potpuno sam opsjednuta serijom i autoricom i glumicom Lenom Dunham. Ona je moja najomiljenija osoba na svijetu. Pratim je na Twitteru i čitam svaki dan. Seriju 'Girls' obožavam jer je veliko osvježenje i donijela je nešto novo i drugačije. Stvarna je', rekla je Emma.

Trenutačno je u sretnoj vezi s dečkom Willom Adamowiczom s kojim je bila i na festivalu Coachella.

'Da, snimili su nas kako se ljubimo! Mislila sam da nas neće uspjeti uloviti u tolikoj gužvi, ali jesu. Ulaznice sam dobila za rođendan i naravno da sam otišla. Nije mi lako jer ako me vide u nečijem društvu, u medijima će osvanuti da je ta osoba moj novi dečko. Po tome ispada da sam ih imala tisuće', kroz smijeh je kazala mlada glumica.

Ispada da sam dosad imala tisuće dečki, jer mi mediji stalno prišivaju neke ljubavi. Pojavite se s nekime negdje i već imate naslov da ste s nekim', rekla je Emma.