OMILJENA ISPRIKA

Muškarci će zbog SP-a izbjegavati seks?!

01.07.2014 u 18:06

Bionic
Reading

Čak 40 posto muškaraca ovoga će ljeta izbjegavati seks uz omiljenu ispriku: 'Draga, gledam nogomet!'

Zaboravite na glumljenje glavobolje kako biste izbjegli seks. Dovoljno je samo da kažete: 'Želim gledati utakmicu' i riješili ste se seksa! Kako pokazuje najnovije istraživanje, to je najbolji razlog za izbjegavanje seksa ovoga ljeta.

Istraživanjem tvrtke Durex, u kojemu je sudjelovalo 2000 ispitanika, pokušalo se doznati kako će Svjetsko nogometno prvenstvo utjecati na ljubavni život ljudi. Stručnjaci koji su radili na istraživanju otkrili su da mnogi ljudi još uvijek radije koriste stare isprike poput glavobolje ili izmišljenih ozljeda. Među omiljenijima su: 'Bole me leđa', 'Jako sam umoran' ili 'Boli me glava'.

Iako je rašireno vjerovanje da seks češće odbijaju muškarci nego žene, istraživanje je pokazalo da to ipak nije tako. Muškarci su naime izjavili da će bez problema ovoga ljeta odbiti seks zbog nogometa. Izjavilo je to njih čak 40 posto! Čak i ako se upuste u seks, bit će to 'nabrzaka' jer žele gledati utakmicu, a pristajanjem na seks ipak su pokazali da im je stalo do partnerice. Zanimljivo je da je 37 ispitanika izjavilo kako bi pristali na seks, ali pod uvjetom da TV ostane upaljen.

Top deset isprika za izbjegavanje seksa:

1.Želim gledati nogomet
2.Bole me leđa
3.Preumoran sam
4.Boli me glava
5.Danas sam previše radio
6.Imam posla
7.Previše sam pijan
8.Možemo li kasnije?
9.Ne osjećam se dobro
10.Sutra moram rano ustati