SVAKA ČAST

Možete li vjerovati da ima toliko godina?

22.11.2013 u 10:40

Sophia Loren

Izvor: Guliver/Splash / Autor: Gigi Iorio / Splash News

Bionic
Reading

Iako se bliži osmom desetljeću života, talijanska glumica Sophia Loren pravi je dokaz da na neke žene godine nemaju puno utjecaja. Odjevena u srebrnu svjetlucavu haljinu, privukla je sve poglede na sebe te pokazala da se drži i više no odlično i naravno ne odustaje od njegovanog i dotjeranog izgleda

Slavna Sophia Loren se na 50. godišnjici kalendara Pirelli pojavila u dugoj srebrnoj haljini i, naravno, svi pogledi bili su upereni upravo u nju.

Slavnoj talijanskoj glumici, koja kaže da svoj dobar izgled može zahvaliti 'špageti dijeti' koju već godinama prakticira, a koja je i najslavniji Pirellijev model, mnoge mlađe kolegice mogle bi pozavidjeti na sjajnom izgledu, vedrom duhu i pozornosti koju pridaje modi i ljepoti.

Prije više od šest godina, u dobi od 72 godine, Sophia Loren bila je najstariji model ikada koji je pozirao za Pirellijev kalendar. I danas izgleda jednostavno fantastično.

Odjevena u svjetlucavu dugu sivu haljinu, izgledala je doista sjajno i teško da bi joj itko dao punih 79 godina. Kao i inače, Sophia ništa nije prepustila slučaju pa se tako skockala do posljednjeg detalja – od frizure, šminke i nakita pa sve do savršeno manikiranih noktiju.