PROMIJENITE SITUACIJU

Možda zbog ovoga žene s vama ne žele seks

07.02.2014 u 07:48

Bionic
Reading

Niste zadovoljni svojim seksualnim životom? Možda je nedostatak seksa uzrokovan nekim pogreškama kojih niste ni svjesni

Postoje muškarci koji se ne mogu pohvaliti osobito bogatim seksualnim životom. Ako ste jedan od njih, provjerite ne činite li možda neke od navedenih stvari. Naime, neka ponašanja žene ne opraštaju i zato ne pristaju na seks s vama.

Volite jesti kasno navečer

Ima muškaraca koji imaju 'prijateljice' kod kojih svraćaju nakon noćnog izlaska. No ako joj se na vratima pojavite musavi od sendviča ili s burekom u ruci te u oblaku miomirisnog alkohola, možete zaboraviti na seks. Ako vam sve ovo zvuči poznato, onda znate zašto se ne seksate baš često.

Neuredan stan

Priznajte, kad ste zadnji puta počistili stan? Neki muškarci vode djevojke doma, očekuju vruću noć, ali dobiju hladan tuš. Zašto? Zato što djevojka baci pogled na stan i shvati da je iznimno prljav. Još ako primijeti kondome oko koša za smeće… Nimalo privlačno! I, naravno, nema seksa!

Previše igračaka
Seks-igračke u spavaćoj sobi su u redu, ali sve ostale igračke – van! Postoje muškarci koji u svojim spavaćim sobama izlažu figurice filmskih heroja. Žene znaju da su muškarci često velika djeca, ali ako u sobi vidi vašu kolekciju, to joj sigurno neće biti seksi. Prevedeno, to bi mogao biti razlog zašto se ne seksate.

Kućni ljubimac
Da, lijepo je kada muškarac ima kućnog ljubimca, ali nije lijepo kada se taj kućni ljubimac mota oko nogu i skače na krevet za vrijeme seksa. A upravo to se zna dogoditi pa neki muškarci, i ne znajući, ostaju bez seksa upravo zbog svog psa. Ako se želite seksati, psa ostavite ispred spavaće sobe i zatvorite vrata.

(Ne)higijena
Možda vam djevojka neće to reći u lice, ali primijetit će mirišite li, je li vam čista odjeća, kavi su vam nokti, kako vam izgledaju zubi… Jasno vam je, zar ne. Ako ne ulazite u kategoriju muškarca koji vodi računa o svojoj higijeni, teško da ćete se redovito seksati, ako uopće i hoćete.

Ljubljenje
Ljubljenje je prvi korak koji vodi do seksa, a ako taj korak nije dobar, teško da će doći do seksa. Žene ne govore toliko o tome, ali poljupci su iznimno važni i ako se muškarac ne ljubi dobro, odustat će od seksa. Prema tome, razmislite koliko se dobro ljubite.