vodeći trendovi

Možda ih već imate u ormaru: Ova četiri modela torbica bit će najpopularnija u proljetnim danima

20.01.2022 u 06:40

Bionic
Reading

Nova modna sezona je na pomolu, a s njom i novi, vrlo uzbudljivi modni trendovi, posebice kada je riječ o torbicama. Od jarkih boja, posebice ružičaste, do čistih oblika i uzbudljivog pletenog dizajna, nove trendi torbe sigurno vas neće ostaviti ravnodušnima

Torbica je neizostavan modni dodatak, nosiv uz svaki stajling i stil, a kada je riječ o najmodernijima za proljeće 2022., na svoje će doći kako ljubitelji stilskog minimalizma, tako i ljubitelji maksimalizma.

I dok će modnom scenom vladati četiri modela torbica, druga četiri past će u zaborav. Želite li trendi modnim dodacima naglasiti svoj proljetni look ili pak razbiti monotoniju, ovo su četiri modela na koje svakako isplati baciti oko, a tu su i četiri modela koje je ovog proljeća ipak bolje ostaviti na dnu ormara.

  • +7
Hit torbice za proljeće Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Nose se pletene torbe, krznene neka čekaju zimu

Ono što su pahuljaste krznene torbe bile zimi, torbice s nježnim i ponekad vrlo razrađenim pletenicama modni su hit za proljeće 2022. Bilo da se radi o makrameu, heklanim ili pletenim modelima u prirodnoj ili kakvoj jarkoj boji, ovi modeli torbica naći će se na ramenu svih zaljubljenica u modu.

Ružičaste torbe veliki su hit, za razliku od klasičnih bež modela

Dizajneri su se na revijama za proljeće i ljeto 2022. godine posve složili: torbice u snažnoj i upečatljivoj ružičastoj boji neizbježan su modni dodatak sezone pred nama dok bež modeli, s druge strane, izgledaju gotovo staromodno. Bez obzira radi li se o crossbody modelu ili popularnom baguetteu, glavna karakteristika je ta da boja torbice bude upečatljiva i snažna, a ne nježnoružičasta.

XXL torbe vladarice su sezone, za razliku od mikro modela

Torbe u minijaturnom formatu odredile su sve stajlinge posljednjih sezona, a moto je bio što sitnije, to bolje. Ali u 2022. vraćaju se veliki formati. Torbe u XXL dimenzijama praktične su i svakom svakodnevnom izgledu daju ležernu notu, bilo kao shopper varijanta, bilo kao modeli za nošenje preko tijela. U ove torbe zaista možete pospremiti sve što vam treba.

Hit su torbe jasno definiranih linija, a out su modeli s naborima

Modni influenceri sve više odlučuju se za torbice smanjenog i elegantnog dizajna, jasnih linija i izrađenih od čvršćih materijala. Ovi modeli djeluju znatno otmjenije od onih s naborima i volanima, a također su klasičniji i bezvremenski. Upravo se zbog toga znatno lakše kombiniraju s poslovnim stajlinzima.