MIMI CUTTRELL

Njezinoj modnoj viziji vjeruje vojska slavnih djevojaka: Poznata stilistica otkriva koje će cipele i torbe biti najveći hit

14.01.2022 u 06:44

Bionic
Reading

Gigi Hadid, Ariana Grande, Normani samo su neke od slavnih dama koje vjeruju modnoj viziji stilistice Mimi Cuttrell, a nju je prepoznao i poznati modni brend By Far

Udruživši snage s brendom By Far, stilistica slavnih Mimi Cuttrell kreirala je kolekciju cipela i torbi, a koja se od 7. siječnja ekskluzivno nalazi u ponudi modne trgovine Net-A-Porter.

Ova limitirana kolekcija modnoj bibliji Vogue bila je dovoljan povod za razgovor s Cuttrell, a osim što joj je otkrila detalje nastanka kolekcije od devet modela obuće i dvije torbice, otkrila je i svoja predviđanja trendova koji će obilježiti godinu ispred nas.

Na temu torbi kao jednog od najomiljenijeg dodatka žena, Cuttrell vjeruje da će najveću popularnost u mjesecima pred nama uživati modeli minijaturnih torbi na rame, svečani modeli i, kao sušta suprotnost spomenutima, velike torbe tote.

Obuća s platforma petom, čizme u duhu ludih 70-ih te klasične cipele s dodatkom visoke, stiletto potpetice smatra modelima koji će ove godine uživati najveću popularnost na modnoj sceni.

Baš kao i brojne aktere na modnoj sceni, Vogue je i Cuttrell zamolio da otkrije popis od pet komada koje bi svaka žena trebala imati u ormaru. Na samom vrhu njezinog popisa našao se vintage model traperica, dok je na visoko drugo mjesto smjestila klasičnu vestu od kašmira.

  • +4
Klasične torbe na sniženju Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Šik visoke čizme do koljena, torbica na rame i klasična koža jakna, prema riječima slavne stilistice, komadi su kojih ne bi trebalo nedostajati u ormaru.

  • +6
Kožne jakne Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo