Femme Fatale

Monica Bellucci izgleda sjajno, a godinama ne izlazi iz crne boje koju nosi u dvije kombinacije

30.03.2023 u 10:29

  • +4

Monica Bellucci

Izvor: Profimedia / Autor: KARABATSISPAVLOS / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Čak i u zračnoj luci, Monica Bellucci je fatalna žena u punom silu. Prekrasna Talijanka jednostavno ne može proći nezapaženo, čak i kada je odjevena u crno od glave do pete, njezinu omiljenu boju od koje se godinama ne odvaja

Ako postoji i jedna slavna dama čija garderoba utjelovljuje glamur, onda je to Monica Bellucci. Nagrađivana glumica, koja je legendarni status stekla kao bivša Bond djevojka i muza Dolce & Gabbane, velika je obožavateljica vječne male crne haljine koja pristaje uz tijelo i izrađena je od najsenzualnijih tkanina.

'Mala crna haljina do koljena, duga crna haljina, crne cipele', navela je Monica jednom prilikom u razgovoru za Vogue svoje nužne modne potrepštine. Međutim, njezin nedavni izlazak dokazuje da jednako senzualno i zanosno može izgledati u vrlo moćnom kompletu koje uključuje dvodijelno odijelo.

Legendarna 58-godišnja glumica u zračnoj luci u Ateni pojavila se odjevena u moćnu kombinaciju, i to u njezinoj omiljenoj, crnoj, boji. Stajling se sastojao od satenske košulje na kopčanje, sakoa s jednorednim kopčanjem krojenog po mjeri s naglašenim reverima, odgovarajućih hlačama opuštenog kroja i vrtoglavog para čizama s platformom. Naravno, rasna Talijanka je look upotpunila crnim predimenzioniranim mačkastim sunčanim naočalama dostojnim holivudske zvijezde.

Izvrsna crna odijela brendova kao što su Ferragamo, The Row i Alexander McQueen bila su snažno prisutna tema na modnim pistama za jesen/zimu 2023., no Monicina garderoba uvijek je bila prepuna elegantnih krojenih komada u najtamnijim nijansama. Tako se, na primjer, pojavila se na crvenom tepihu u nizu izuzetnih odijela tijekom 2000-ih i prošetala Dolce & Gabbana revijom muške odjeće za proljeće/ljeto 2019. u kompletu koji ističe struk, pokazujući dugogodišnju sklonost krojenim komadima u njezinoj omiljenoj nijansi.

Međutim, neki od najznačajnijih Monicinih modnih trenutaka odnose se na njezina novija pojavljivanja – od sjedenja u prvom redu u Parizu tijekom revije Alexandre Vauthier za proljeće/ljeto 2020., do izlaska u elegantnom odijelu na Venecijanskom filmskom festivalu prošle godine. 'Način na koji se odijevaš je način na koji se izražavaš', rekla je jednom prilikom o svom ultra chic modnom pristupu. 'Tako moda postaje zanimljiva,' dodala je.

  • +6
Monica Bellucci Izvor: Profimedia / Autor: Reynaud Julien/APS-Medias/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia