JEDNA OD NAJLJEPŠIH NA SVIJETU

Na pragu šestog desetljeća života pokazala grudi: Monica Bellucci novim fotografijama raspametila obožavatelje

22.12.2022 u 11:28

Bionic
Reading

Ako ste mislili da ste vidjeli sve od Monice Bellucci, njezine nove fotografije, koje krase naslovnicu magazina Madame, razuvjerit će vas u jednoj sekundi, a jasno je i zašto

Njezine obline uvijek su bile tema razgovora, kako u muškom, tako i u ženskom društvu, a u jednoj od rijetkih prigoda obje su se strane složile kako Monica Bellucci s punim pravom nosi titulu jedne od najljepših žena svijeta. Ova atraktivna Talijanka, koja se tijekom karijere skidala mnogo puta pred kamerama, ovoga je puta sve raspametila senzualnim fotografijama koje se pojavljuju u najnovijem izdanju njemačkog časopisa Madame.

Naslovnicu istog krasi odjevena u prozirnu bluzi, ispod kojeg je jasno vidljivo kako ne nosi baš ništa. Na pragu šestog desetljeća, Monica i dalje izgleda besprijekorno, a to su primijetili i njezini brojni pratitelji na Instagramu, gdje je objavila najnoviju naslovnicu.

Kako ne bi izgledalo vulgarno, stilist je odabrao prozirnu bluzu sa zlatnim šljokicama, koje točno prikrivaju njezine bradavice. U samo nekoliko dana objava je prikupila gotovo 200 tisuća lajkova, a komentara u kojima se hvali njezin izgled nije nedostajalo.

  • +3
Monica Bellucci Izvor: Profimedia / Autor: ABACA / Abaca Press / Profimedia

Kada je riječ o Monici Bellucci, kod nje su se pokazale dobitnom kombinacija dobrih gena, ali i njezina posvećenost izgledu. Do 60. rođendana dijele ju još dvije godine, no ona i dalje izgleda bolje i od upola mlađih kolegica, a ono što joj svi skidaju kapu je da stari dostojanstveno.

Ona sama nikada nije porekla kako joj je upravo njezin izgled pomogao da joj se otvore mnoga vrata, no nikada nije bila isprazna ljepotica, već je svoju prednost dobro iskoristila.