PROZIRNA HALJINA

Monica Bellucci izazvala pomutnju fotkom iz mladosti

08.08.2016 u 14:14

Bionic
Reading

Monica Bellucci za mnoge je jedna od najljepših žena na svijetu. Objavila je fotografiju iz mlađih dana pa vrlo brzo sakupila na tisuće lajkova

Poznata po svojim prirodnim oblinama, prelijepa Monica Bellucci na svojem Instagramu obožavatelje je podsjetila kako je izgledala u nešto mlađim danima.

Izazovna u crnoj prozirnoj haljini na cvjetove Bondova djevojka odmah je dobila mnogobrojne pohvale, među kojima stoji da jednako dobro izgleda i danas. Da je njena ljepota bezvremenska, potvrđuje da je s gotovo 50 godina dobila ulogu u nastavku filma o najpoznatijem agentu svih vremena Jamesu Bondu.

A little while ago, once upon a time... ??

Fotografiju objavljuje Monica Bellucci (@monicabellucci)


I dok holivudske dive često pucaju pod pritiskom te pristaju na različite tretmane i načine prehrane kako bi izgledale što mlađe i mršavije, Monica Bellucci tvrdi da joj takvo što ne pada na pamet. Majka dvoje djece jednom je prilikom za časopis Amuse rekla da smatra bizarnim želju glumica koje s 40 žele izgledati kao da im je opet 20.

Također priznaje da ima poroke i prava je hedonistica. Poput prave Talijanke, obožava dobru hranu i vino: 'Nisam osoba koja će se probuditi u šest sati ujutro kako bi išla u teretanu. Kada poželim poraditi na liniji, samo nekoliko dana smanjim konzumaciju tjestenine. Iskreno govoreći, obožavam jesti torte i tjesteninu uz čašu dobrog vina i cigaretu.'

Zanosna glumica smatra da je tajna u samopouzdanju i ako vam ga nedostaje, trebate učiti kako se voljeti i poštovati, što često nije lak proces, kako god izgledali i što god odjenuli.