KARMELA VUKOV-COLIĆ:

'Moj face-lifting je koji kilogram viška'

04.08.2009 u 11:33

Bionic
Reading

Voditeljica Karmela Vukov-Colić zaključila je da joj dodatni kilogrami pomažu da očuva mladenački izgled te da odlično preveniraju bore

Voditeljica Karmela Vukov-Colić u svojoj se medijskoj karijeri često susretala s komentarima na račun svog izgleda, a posljednjih su godina to uglavnom pohvale na račun mladolikog izgleda lica, ali i kritike zbog viška kilograma.

Karmela se voli našaliti i na svoj račun pa za svoje prekobrojne kilograme kaže da joj zapravo nisu višak, već odlično anti-ageing sredstvo. 'Moj face-lifting je koji kilogram viška', rekla je voditeljica u intervjuu za Story.

Karmela ne bježi od svojih kilograma koji su, veli, posljedica njezine ljubavi prema kuhanju: 'Da, volim probati svašta ukusno pa se to vrlo brzo i vidi. Kada zađete u neke godine, više se ta hrana ne troši tako brzo kao nekada i onda se svaka takva gurmanska proba brzo zalijepi za bokove, stražnjicu, ruke.' Međutim, 41-godišnja voditeljica dodala je da nema namjeru uskoro krenuti na fitnes. 'Lagala bih kada bih rekla da namjeravam. Možda, ako uhvatim malo vremena. Ali ima drugih stvari koje me više vesele', zaključuje Karmela.