TEŠKO MU JE ODOLJETI

Modni uzorak čija popularnost ne blijedi: Izdvojili smo najljepše točkaste komade s polica trgovina

21.08.2021 u 21:06

Bionic
Reading

Iako s vremena na vrijeme završi u drugom planu uslijed velike popularnosti nekih drugih uzoraka, točkice, poput prugica, baš nikada ne izlaze iz mode

Šarmu vječitih točkica zbilja je teško odoljeti, a brojne zaljubljenice u modu u ljetnim mjesecima prošetale su komade s ovim prepoznatljivim uzorkom koji ravnopravno konkurira životinjskom, cvjetićima ili prugicama.

Bez obzira na sezonu u kojoj se nalazimo, danas gotovo da ne postoji brend u čijem asortimanu ne možemo pronaći barem jedan komad na točkice. U ljetnim mjesecima uvjerljivo je najzastupljeniji na haljinama, a potom na ženstvenim modelima bluzi i topića.

U mjesecima pred nama nećete pogriješiti odaberete li fluidne točkaste hlače jer se smatraju vrućim nadolazećim trendom na modnoj sceni.

  • +23
Točkasti komadi s polica trgovina Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Da je riječ o uzorku koji bi u mjesecima pred nama mogao imati ključnu ulogu na modnoj sceni, dovoljno govori činjenica da je brojnim damama omiljeni high street brend Zara nedavno predstavio limitiranu kolekciju posvećenu točkicama.

Neodoljive točkice simbol su mladenačke elegancije, a super je stvar to da se i najležerniji komadi za svakodnevno nošenje uz pomoć točkica lako transformiraju u efektne komade odjeće koji izgledaju totalno chic, pa čak i skupocjeno.

Ako u svoju kolekciju u ormaru planirate uvrstiti neki točkasti komad, bacili smo se u potragu i pronašli najljepše primjerke s polica high street trgovina koje vam neće isprazniti novčanik.