ZA SVAČIJI UKUS I DŽEP

Modni ulovi: Pronašli smo najljepše cipele, idealne za toplije dane koji su pred nama

02.03.2019 u 11:00

Bionic
Reading

Kako se približavaju proljetni mjeseci, tako i ponuda proljetne obuće u trgovinama iz dana u dan biva sve veća. Zavirili smo u popularne high street trgovine omiljene među Hrvaticama i pronašli najljepše cipele idealne za proljetne mjesece koji su pred nama. Sigurni smo da će svatko od vas pronaći nešto po svom guštu

Ako su vam dosadile čizme, onda će vas veseliti izbor proljetnih cipela koje smo zatekli u popularnim online trgovinama. Izuzetak su kaubojke koje su postale sinonim za proljetne mjesece, kao i gležnjače s izrezima, a u moru raznolikih modela ove će se sezone ponavljati nekolicina njih.

  • +128
Cipele idealne za proljeće Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Mokasinke

Mokasinke su u skorije vrijeme postale jedne od najpoželjnijih proljetnih cipela, nakon što ih je proslavila modna kuća Gucci, no bez obzira na trendove, ove su cipele omiljene među ženskom, ali i muškom populacijom, jer predstavljaju bezvremenski klasik koji ne izlazi iz mode.

Natikače

Sličan 'bum' dogodio se i natikačama, a od prošle sezone posebno su popularni retro modeli na petu sa špic vrhom.

Kaubojske čizme

Kaubojke su ove sezone doživjele veliku popularnost nakon što je modna kuća Ganni predstavila model koji je instant zaludio vodeće trendseterice, a high street trgovine su brže-bolje lansirale svoje jednako primamljive modele.

Cipele s niskom petom

Bez obzira odaberete li kitten, block ili jedva vidljivu, plosnatu petu, nećete pogriješiti. Jedne ovakve chic cipelice svaka istinska zaljubljenica u modu mora imati u svom ormaru.

Štikle s izrezima

Katkad proljetne temperature ne dozvoljavaju zatvorene cipele, pogotovo one s potpeticama. Noga se brzo uznoji pa nije tako jednostavno izdržati cijeli dan u njima, no ove efektne štikle s izrezima sasvim su druga priča.

Oksfordice

Vječna klasika kada su proljetne cipele u pitanju zasigurno su oksfordice. Savršene su za posao ili elegantnije prilike, kada želite izbjeći visoke potpetice, a ovakvim klasičnim crnim modelom nikako ne možete pogriješiti.

Espadrile

Iako se nerijetko izdvajaju kao ljetna obuća, espadrile su savršene i za nošenje tijekom proljetnih mjeseci. Bez obzira odaberete li elegantne bijele ili razigrane špagerice jarkih boja, u ovoj obući zasigurno ćete zablistati na ulicama.