MODNI ULOVI

Proljeće je iza ugla, a mi smo pronašli najljepše jakne za prijelazno razdoblje

16.02.2019 u 16:02

Bionic
Reading

Zima je konačno popustila, a temperature svakim danom sve više rastu, stoga je pravo vrijeme da se bacite u potragu za idealnom proljetnom jaknom u kojoj ćete plijeniti poglede tijekom proljetnih mjeseci. Veći dio posla odradili smo umjesto vas - istražili smo što se nudi u popularnim high street trgovinama, a na vama je samo da pronađete omiljeni model

Ove sezone izdvaja se nekoliko ključnih trendova kada su u pitanju jakne za prijelazno razdoblje. Osim vječnih modela kao što su traper jakne, baloneri, bajkerske jakne i bomberice, narednih mjeseci zaljubit ćemo se u neke zaboravljene vintage modele.

Ukoliko pratite trendove, onda ove sezone svakako investirajte u kožnu jaknu inspiriranu 90-ima. Bez obzira odlučite li se za kožnjak ravnog kroja ili onaj strukirani s remenom ili mogućnošću vezanja u struku, budite sigurni da nećete pogriješiti, barem ako se pita modne stručnjake koji ovim jaknama predviđaju veliki uspjeh.

Također, jednako popularne bit će šuškave jakne u stilu trenirki koje su se nosile u 80-ima, a dobrodošli su i upečatljivi uzorci i neonske boje koji su bili popularni u istom razdoblju.

  • +106
Jakne za prijelazno razdoblje Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Osvrnete li se na kolekcije predstavljene na tjednima mode, primijetit ćete da se jedan trend neprestano ponavlja, a riječ je o resicama. Resice će ove sezone krasiti apsolutno sve - od cipela i torbi do suknji i jakni, a ako ipak želite nešto klasičniju, a opet vrlo chic jaknu, onda su odličan izbor one od samta koje će nas narednih mjeseci također mamiti s polica trgovina.

Jakne koje su preplavile trgovine:

Traper jakne

Bajkerske jakne

Samtene jakne

Kožnjaci inspirirani 90-ima

Šuškave jakne po uzoru na 80-e

Baloneri

Bomber jakne

Jakne s resicama