VOLI SE IGRATI

Modni rizik koji se isplatio: Katie Holmes jednostavan stajling začinila čizmama koje nisu za svakoga

14.12.2019 u 21:37

Bionic
Reading

Katie Holmes nakon prekida veze s glumcem Jamiejem Foxxom, u 2019. ponovo je sama, no samoća joj očito godi jer nikad nije izgledala bolje. Lijepa brineta postala je neočekivana street style zvijezda, a našla se i na net-a-porterovoj listi najbolje odjevenih žena na svijetu. Modni rizici su joj se očito isplatili, a i ovoga puta odvažno je pozirala u čizmama kakve bi se malo tko usudio nositi

Posljednjih nekoliko mjeseci Katie Holmes pozornost privlači svojim stajlinzima, za koje je zaslužna modna urednica In Stylea Julia von Boeh s kojom glumica surađuje. Da joj prekid godi, pokazala je već krajem ovoga ljeta kad je zaustavljala promet u New Yorku u kašmirskom kardiganu ispod koje je virio kašmirski grudnjak.

Taj je komplet, nakon što  ga je, nosila Katie, rasprodan u jednom danu, a brend Khaite koji stoji iza njega, trenutačno je jedno od vrućih imena u svijetu mode.

  • +2
Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nedavno ju je net-a-porter uvrstio na svoju godišnju listu 25 najbolje odjevenih žena na svijetu, a Katie Holmes modne igrice očito zabavljaju jer je i ovoga puta pokazala zanimljiv stajling.

  • +9
Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Naizgled sasvim jednostavan outfit složen od crnih, kožnih culotte hlača brenda Frame i uske crne majice s bočnim izrezom s potpisom brenda Tibi, Katie je začinila ludim čizmama s tigrastim uzorkom i jako velikim špic vrhom. Čizme potpisuje brend Khaite, kojem je Katie donijela globalnu popularnost, a od hladnih njujorških temperatura štitila se toplim, smeđim teddy kaputom s potpisom talijanske modne kuće Max Mara, koji je već ranije nosila.

  • +4
Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Riječ je o kaputu koji je već nekoliko sezona najtraženiji model ove slavne modne kuće, poznate upravo po najkvalitetnijim kaputima, a ovu zimu iz njega ne izlaze brojne poznate dame.

  • +2
Teddy kaputi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia / face to face