SLAVNA GLUMICA

Svi hvale Katie Holmes: Bez cenzure pokazala strije na trbuhu

26.11.2019 u 14:59

Bionic
Reading

U vremenima kada se sve više pažnje posvećuje razlikama, i kad se pokušava slaviti ljepotu različitih veličina i stvoriti pozitivan stav prema različitim tipovima ženskog tijela, glumica Katie Holmes postala je jedan od pravih primjera kako pristupiti toj osjetljivoj temi

Slavna ljepotica, koju inače imamo uglavnom prilike vidjeti u dotjeranim, besprijekornim izdanjima, a koja se posljednjih godina povukla iz svijeta filma i posvetila modnoj strasti, ovoga je puta učinila iznimku.

Na svom službenom Instagram profilu objavila je necenzuriranu fotografiju na kojoj ponosno i bez prikrivanja ističe nesavršenosti na vlastitom tijelu. Noseći na sebi svilene crne hlače, dulji blejzer i crni top, Katie Holmes pokazala je strije na trbuhu koje su ostale kao posljedica trudnoće.

Iako 40-godišnjakinja redovito vježba i pokušava živjeti što zdravijim načinom života, s nekim se stvarima naše tijelo jednostavno ne može boriti. I to je ovom moćnom fotografijom Holmes pokušala pokazati.

Zbog svog hrabrog poteza, na koji se danas rijeko koja javna osoba odlučuje, Holmes je dobila samo pohvale obožavatelja.

'Izgledaš predivno i tako prirodno i zadovoljno u svom tijelu. Vidi se da se ne bojiš pokazati svoje tijelo baš onakvo kakvo je', napisala joj je jedna od korisnica.

Druga je pak dodala: 'Toliko moćno. Jako mi se sviđa što bez problema pokazuješ svoje strije od trudnoće. Bravo'.

  • +7
Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: MediaPunch / BACKGRID

Iako rijeke, neke od svjetski poznatih dama pokazale su svoje tijelo te probleme s kojima se nose baš poput svih ostalih žena. Celulit, strije, akne, problemi s tenom, nešto su čega se ne treba sramiti.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

🌞

Objavu dijeli Katie Holmes (@katieholmes212)

Khloe Kardashian također je prošlo ljeto pokazala strije na svome tijelu, Ashley Graham najpoznatija je svjetska plus size manekenka te je svojim prisustvom u medijskom prostoru pokazala da obilne i višak kilograma treba slaviti te tako pokrenula novi globalni trend.