KRALJICE STILA

Odnijele modnu krunu: Evo tko su najbolje odjevene dame u 2019.

11.12.2019 u 06:51

Bionic
Reading

U proteklih se 12 mjeseci na modnoj sceni vodila žestoka bitka pa nije lako izdvojiti trendseterice koje su se posebno istaknule svojim sofisticiranim i unikatnim modnim stilom

Konkurencija u ovoj godini koja je na izmaku nije bila nikad jača. Na top ljestvicu 25 najbolje odjevenih dama u 2019. ubacila su se i neka posve neočekivana i manje poznata imena dok nekih poznatih fashionistica poput Cate Blanchett ili Nicole Kidman na ovom popisu Net-a-Portera za ovu godinu na kraju ipak nema.

  • +9
Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Katie Holmes

Zgodna brineta ove je godine osvojila modnu scenu svojim odličnim dnevnim, ali i večernjim kombinacijama. Njezini neodoljivi street style outfiti ove godine su iznova oduševljavali mnoge zaljubljenice u modu. Katie voli nenametljivi chic koji laska njezinoj vitkoj figuri i pomno odabrane modne detalje poput tenisica i stajliš torbica te je bez sumnje zaslužila plasman na ovoj top ljestvici najbolje odjevenih u ovoj godini.

  • +2
Zoe Kravitz Izvor: EPA / Autor: NEIL HALL

Zoë Kravitz

Mlada glumačka senzacija, prelijepa kćer Lennyja Kravitza i Lise Bonet, nepogrješiv osjećaj za estetiku je naslijedila od svojih slavnih roditelja, a njezin je stil savršen spoj kulerskog grungea i zavodljive pariške nonšalancije. Stoga nimalo ne čudi da je lijepu Amerikanku egzotične ljepote odabrao Saint Laurentov Anthony Vaccarello kao novo zaštitno lice.

  • +16
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Chris Delmas / AFP / Profimedia

Jennifer Lopez

Latino diva ove je godine proslavila 50. rođendan no slavnoj bi glumici i pjevačici rijetko tko dao toliko jer ona izgleda bolje no ikada. Iako joj katkad neki prigovaraju pretjerano naglašavanje seksipila i sklonost kičastim eksperimentiranjima, jedno je sigurno: atraktivna J.Lo nikad ne može proći nezapaženo jer itekako dobro zna naglasiti atribute.

  • +7
Victoria Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Tportal montaža / Image Press / Backgrid USA / BauerGriffin / INSTAR Images

Victoria Beckham

Uvijek savršeno dotjerana Britanka pojam je elegancije, a sama je najbolja ambasadorica svog uspješnog brenda. Bivša Spajsica napravila je nevjerojatan modni uzlet i postala prava modna ikona današnjice kojoj se svi dive. Njezine su kreacije klasične s modernim pristupom, nosive, ženstvene i s odmakom te su prava inspiracija za mnoge zaljubljenice u modu.

Phoebe Waller-Bridge

Britanka neobične ljepote pokorila je svijet svojim komično-mračnim projektom Fleabag koji je sama napisala, producirala i odigrala glavnu ulogu, a osim talentom osvojila je svijet svojim odličnim modnim stilom s jakim individualnim pristupom.

  • +2
Cindy Crawford Izvor: Profimedia / Autor: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Cindy Crawford

Legendarni supermodel plijeni poglede i danas gdje god da se pojavi. Zgodna brineta neprolazne ljepote ima vrlo jednostavnu modnu formulu i najradije bira bezvremensku odjeću koja prkosi trendovima - i koju bismo rado vidjeli i u našim ormarima.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Going Down.

Objavu dijeli Adwoa Aboah (@adwoaaboah)

Adwoa Aboah

Adwoa je neustrašiva zaljubljenica u modu i volimo njezine stilske igre koje su doista nepredvidljive. Tamnoputa ljepotica osvaja neobičnom modnom estetikom nadahnutom šarenim i neobuzdanim uličnim stilom. Ova manekenka ima nevjerojatnu sposobnost kreirati nove stilove što je svrstava među nove modne ikone.

  • +2
Deepika Padukone Izvor: EPA / Autor: GUILLAUME HORCAJUELO

Deepika Padukone

Lijepa Indijka redovito briljira na crvenom tepihu pa je na ovogodišnjem Cannesu u kreaciji Giambattiste Vallija sve ostavila bez daha. Zanosna Deepika puno je puta pokazala svoj fantastični osjećaj za modu pa vjerujemo da ćemo njezine dojmljive outfite itekako viđati u budućnosti.

Jodie Comer

Savršena odijela koja laskaju figuru ili ženstvene bluze s mašnom odličan su način kako se istaknuti na crvenom tepihu, a tu je vještinu sjajno svladala ova nježna plavuša eterične ljepote. Jedan od najboljih modnih trenutaka zvijezde 'Killing Eve' bila je haljina na dodjeli Emmyja u kojoj je izgledala poput grčke božice.

  • +9
Rosie Huntington-Whitely Izvor: Profimedia / Autor: Tportal montaža / Bens / Backgrid / Face to Face

Rosie Huntington-Whiteley

Vitka Britanka miljenica je modnog svijeta, a Instagram profil ove ljubiteljice luksuznog talijanskog brenda Bottega Veneta za kojim su poludjele svjetske fashionistice, ali i naše, prepun je savršenih modnih kombinacija u kojima bi se svaka zaljubljenica u modu rado vidjela.

Letitia Wright

Zvijezda 'Crne pantere' majstorski bira kombinacije koje se odlikuju čistim linijama, elegantnim krojevima i prozirnim dodacima, a svoj je status kraljice stila potvrdila nevjerojatnim bijelim kombinezonom s potpisom Stelle McCartney.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Clash De Cartier 💎💎💎

Objavu dijeli letitiawright (@letitiawright)

Martha Hunt

Jedna od najtraženijih američkih manekenki prava je modna ikona koju na Instagramu prati više od 3 milijuna pratitelja, a svoj je status zaslužila i zbog svojih fenomenalnih stilskih eksprimenata s bojama kojih se nimalo ne boji. Martha koja voli nositi brendove poput The Row, Khaite i Matteau, svakodnevno je izvor modne inspiracije.

Zendaya

  • +2
Zendaya Izvor: Profimedia / Autor: JIM RUYMEN / UPI / Profimedia

Sa samo 22 godine, talentirana glumica Zendaya koja je za svoju ulogu u seriji 'Euphoria' zaradila samo pohvale, nova je miljenica modnog svijeta, a modni stručnjaci je ne prestaju hvaliti. Ne znamo što joj bolje stoji - ekscentrične haljine ili cool odijela.

Lupita Nyong'o

Kad je u pitanju odijevanje, mnoge se fashionistice ustručavaju odvažnih uzoraka i upečatljivih boja, no oskarovka Lupita Nyong'o definitivno nije jedna od njih.

Liu Wen

Liu Wen, prva Azijatkinja na Forbesovoj listi najplaćenijih modela i novo lice Estée Lauder za Aziju, stalno iznova ispisuje povijest. No njezin šarmantni dječačko-razigrani stil sve je očarao pa ako vam ponestane inspiracije neka vas nadahne ova nova modna senzacija egzotične ljepote.

  • +4
Sienna Miller Izvor: Profimedia / Autor: JEAN-BAPTISTE LACROIX / AFP/SARA DE BOER / INSTAR IMAGES/ IMAGESPACE / ZUMA PRESS /

Sienna Miller

Zgodna Sienna jednostavno ne griješi kad je u pitanju moda! Legendarna boho kraljica ne prestaje nas oduševljavati svojim stilskim izborima koji izazivaju zavist fashionistica. Bilo da je na crvenom tepihu ili u nekom cool dnevnom stajlingu, ova lijepa plavuša je doista u pravom smislu riječi kraljica stila.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

WHATS MY MUTHAFUCKIN NAME 😩

Objavu dijeli Lizzo (@lizzobeeating)

Lizzo

Svi govore o stilu osebujne Lizzo! Osim što osvaja top ljestvice svojim hitovima, nova hip hop nada nametnula se i svojim upečatljivim, hrabrim stajlinzima koje bi se malo tko usudio nositi s toliko samopouzdanja.

Sestre Olsen

Ashley i Mary-Kate Olsen dobro su poznate po svojim neobičnim vintage kombinacijama u kojima plijene poglede i na crvenom tepihu, ali i izvan njega. Ljubav prema modi nekadašnje su dječje i teen glumačče zvijezde mudro kapitalizirale i u svoj brend The Row koji obožavaju fashionistice.

  • +7
Kaia Gerber Izvor: Profimedia / Autor: FlightPhotoAgency / Flight Photo Agency / Profimedia

Kaia Gerber

Iako je tek u rujnu navršila 18 godina, lijepa kćer Cindy Crawford izgradila je impresivnu karijeru kao manekenka, a čini se da je s najboljim ocjenama svladala i lekcije iz stila. Slatka brineta najbolje se osjeća u komadima nadahnutima modom 90-ih poput kožnih jakni, traperica ravnih nogavica ili kratkih topova.

Rooney Mara

Lijepa američka glumica oduševljava svojim modnim izborima koji laskaju njezinoj gracioznoj pojavi i nježnim crtama lica - nije ni čudo da su je prozvali Audrey Hepburn novog doba.

Margot Robbie

Australska ljepotica koja je bacila filmski svijet na koljena, osvaja i svojim stajlinzima, a svaki outfit nepogrješivo nadograđuje odličnim make upom i savršenim frizurama. Margot na najbolji način spaja šarm djevojke iz susjedstva s glamurom starog Hollywooda.

  • +4
Margot Robbie Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Kate Middleton

Uvijek elegantna vojvotkinja od Cambridgea, velika je modna inspiracija i miljenica mnogih zaljubljenica u modu. Štogod da supruga princa Williama odjene nestaje s polica trgovina munjevitom brzinom. Neodoljivi osmijeh i besprijekorna frizura njezino su dodatno oružje.

  • +10
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: DOUG PETERS / BACKGRID / BACKGRID UK / PROFIMEDIA/

Meghan Markle

Lijepa Amerikanka donijela je na britanski dvor dašak holivudskog glamura, a svoj je nenadmašni osjećaj za stil pokazala u mnogim prigodama. Osim što je velika ljubiteljica Valentina, Caroline Herrere i Alexandera McQueena, vojvotkinja od Sussexa rado nosi održive brendove koji se brinu o okolišu poput ultra popularnog brenda Veja.

  • +8
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Tportal montaža / James Whatling / Mega Agency / Backgrid

Priyanka Chopra Jonas

Prelijepa indijska glumica osvaja svojim nevjerojatnim modnim kombinacijama u kojima prevladavaju vedre boje i razigrani krojevi.

  • +3
Priyanka Chopra Izvor: Profimedia / Autor: Tportal montaža / Mega Agency/ Kristin Callahan / INSTAR Images

Tracee Ellis Ross

Poznata po svojoj ljubavi prema živopisnim bojama i odvažnim krojeva, Tracee Ellis Ross nosi s pravom titulu ikone avangarde. Odvažna i hrabra, egzotična ljepotica nikad ne može proći nezapaženo.

Tracee Ellis Ross Izvor: EPA / Autor: NINA PROMMER