POSVUDA SU

Modni predmet žudnje: Ovo je devet najtraženijih haljina na Instagramu

10.05.2019 u 14:21

Bionic
Reading

Omiljena društvena mreža Instagram mnogim zaljubljenicama u modu služi kao katalog u kojem mogu pretražiti vodeće modne trendove i crpiti inspiraciju iz stajlinga vodećih fashionistica. Upravo zato je Instagram ogledalo aktualnih trendova koje bez greške sugerira što se trenutno nosi. Otvorite li Instagram, preplavit će vas fotografije trendi haljina, a ovih devet modela slove za trenutno najpopularnije haljine sezone

Prošlog ljeta smo svjedočili pomami za određenim high street haljinama koje su pretekle i popularnost kultnih odjevnih komada s potpisom razvikanih brendova. Pojedine haljine bile su toliko tražene da čak ni čestalo obnavljanje zaliha nije pomoglo zadržati ih pretjerano dugo na lageru.

Točkasta haljina s potpisom Topshopa i zelena 'tea' haljina s potpisom Asosa samo su neki od primjera haljina koje su toliko zaludjele slavne trendseterice da je do njih bilo nemoguće doći, a čak su se i slični modeli njima prodali brzinom munje.

Ove sezone ponovno je zavladala pomama za haljinama, a u moru raznoraznih modela na površinu su isplivale pojedine haljine koje su već sad osvojile laskavu titulu kraljica društvenih mreža. Otvorite li Instagram, ovih devet trendi haljina za kojima su poludjele trendseterice vidjet ćete na svakom koraku.

1. & Other Stories

Postoji nekoliko haljina s potpisom brenda & Other Stories koje su preplavile Instagram, no ova chic haljinica cvjetnog uzorka s puf rukavima definitivno prednjači.

2. Zara

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Those were warmer days...

Objavu dijeli Ellie (@slipintostyle)

Otkako je španjolski high street brend Zara lansirao u prodaju ovu neodoljivu točkastu haljinu midi kroja, ne prestaje se pojavljivati na Instagramu. Sve vodeće trendseterice u svoj su ormar već pospremile ovu satensku haljinu na preklop koja laska svakoj figuri.

3. Richard Quinn

Print tratinčica trenutno je veliki hit, a haljina na tratinčice koja je osvojila svijet je ova preslatka ljetna haljina s tankim naramenicama koja nosi potpis Richarda Quinna.

4. Warehouse

Warehouse svake godine ima nekoliko favorita, a ovosezonski favorit, kada su haljine u pitanju, svakako je ova chic haljinica na kopčanje koju krasi trendi vichy uzorak i naramenice s volanima.

5. Asos

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Post påskekylling 🐣🐣🐣

Objavu dijeli Johanne Jessen (@johannejesssen)

Modne ovisnice uvijek su u potrazi za statement haljinama u kojima će se istaknuti i u kojima će izgledati drugačije. Žuta drapirana Asosva haljina na preklop s puf rukavima pravi je primjer originalnosti koja je uvijek dobrodošla. Ako ste bacili oko na ovu haljinu, bolje vam je da požurite s kupovinom, obzirom da se prodaje brzinom svjetlosti.

6. Kitri

Već smo spomenuli kako je vichy uzorak ove sezone apsolutni 'must have', kao i puf rukavi, a kada sve to spojimo u jedno i tome dodamo gumbe duž cijele dužine dobijemo ovu preslatku Kitri haljinu inspiriranu vintage izgledom koji je ove sezone preplavio ulice modnih metropola.

7. Topshop

Nakon točkaste haljine koja je zaludjela svijet, Topshop ima novog favorita - jednostavnu bijelu haljinu kratkih rukava na kopčanje, odličnu za svaki dan.

8. Neon Rose

Neon Rose jedan je od manje poznatih pristupačnih high street brendova koji iz dana u dan sve više raste. Brend je dostupan na Asosu, a ova efektna haljina već se popela na listu favorita.

9. Mark & Spencer

Bijele rupičaste haljine proteklih nekoliko sezona omiljeni su ljetni komad, kako na špici, tako i na plaži, a ova midi haljina s potpisom brenda Mark & Spencer potpuno je osvojila zaljubljenice u modu te je sve češće viđamo na Instagramu.

HIT MODELI

Ovo je 25 najpoželjnijih haljina: Prema podacima Googlea pretražuju se kao lude

Pogledaj galeriju