ŠAROLIK IZBOR

Modni noviteti: Haljine koje su tek pristigle u trgovine nikad nisu izgledale bolje

27.01.2019 u 08:35

Bionic
Reading

Usprkos minusima i snježnim pahuljama koje nas svako toliko iznenade, ne trebamo iz garderobe isključiti haljine. Ovaj omiljeni ljetni komad s godinama je postao omiljen i tijekom zimskih mjeseci, a dok još uvijek neumorno traju sezonska sniženja na stare kolekcije, u trgovine su istovremeno počeli pristizati novi modeli neodoljivih haljina među kojima smo primijetili nekoliko ključnih trendova koji će vrlo vjerojatno obilježiti nadolazeće mjesece

Iako je upravo pravo vrijeme da na sniženjima ugrabite skupocjeni kaput ili čizme o kojima već mjesecima maštate, to ne znači da trebate ostati potpuno imuni na trendove koji tek stižu. Pogledate li najnoviju ponudu u omiljenim trgovinama, primijetit ćete da na police ne prestaju pristizati raznorazni uzbudljivi modeli haljina kojima se itekako veselimo.

Bacili smo se u potragu za najljepšim haljinama koje su tek ugledale svjetlo dana, a prije nego li zavirite u galeriju i za sebe pronađete nekoliko modela kojima ćete upotpuniti svoj ormar, škicnite kojih će to devet trendi modela haljina uskoro preplaviti gradske ulice.

  • +107
Haljine koje su tek pristigle u trgovine Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

1. Životinjski uzorak

Životinjski uzorak suvereno vlada sezonom jesen/zima 2018., a isto će ostati i tijekom 2019. Efektni modeli haljina leopard, tigrastog, zmijskog i zebrastog printa doslovno su preplavili trgovine.

2. Točkice/prugice

Točkicama i prugicama ne možete pogriješiti. Proteklih sezona točkaste i prugaste haljine ne silaze s liste najpoželjnijih komada, stoga je vrlo vjerojatno očekivati da se situacija neće mijenjati ni narednih mjeseci.

3. Puff rukavi

Puff rukavi doživjeli su pravi bum na modnoj sceni, a ovaj trend polako, ali sigurno osvaja i srca domaćih trendseterica. Osim na bluzama, puff rukavi bit će popularni na haljinama s retro štihom koje izgledaju vrlo ženstveno i chic.

4. Haljine na preklop

Haljine na preklop obožavaju doslovno svi, od vodećih trendseterica koje religiozno prate trendove do naše predsjednice Kolinde Grabar Kitarović, a razlog je vrlo jednostavan - ovaj model haljine slavi ženske obline i pristaje svim tjelesnim građama.

5. Cvjetni uzorak

Neizostavni cvjetni uzorak koji se savršeno sljubljuje s haljinama ostat će jednako popularan narednih mjeseci, a pogotovo tijekom toplijih dana. Posebno popularan je sitni cvjetni uzorak vintage izgleda koji već godinama obožavaju Francuskinje.

6. Slip haljine

Decentne i seksi midi haljine od satena i svile s tankim naramenicama postale su modni poriv svih vodećih trendseterica, a trenutno ne postoji boja u kojoj ne možete nabaviti ovaj popularni model haljine.

7. Koža

Kožne haljine možda su i najveće iznenađenje, ali ugodno. Tijekom zimskih mjeseci možete ih nositi preko dolčevita i gustih čarapa, a za toplijih mjeseci na gole noge.

8. Karirani uzorak

Karirani uzorak još uvijek ne nestaje s polica trgovina, no nismo sigurni koliko će se zadržati dolaskom proljeća. Ukoliko priželjkujete ovakvu haljinicu, budite sigurni da ćete ju bez problema pronaći u omiljenoj high street trgovini.

9. Kašmirski uzorak

Kašmirski uzorak sramežljivo se pojavio prošle sezone, no nije doživio pretjeranu slavu. Čini se kako je ovo pokušaj broj dva da popularni uzorak zavlada modnom scenom. U Stradivariusu možete pronaći pregršt haljinica s ovim osebujnim uzorkom.