BEZ GREŠKE

Modni klasik: Ovo su najbolji modeli tenisica koje možete nositi uz traperice

09.09.2023 u 17:31

Bionic
Reading

Ima li što klasičnije od ovog modnog dvojca - traperica i tenisica?

Radi se o jednoj od najpopularnijih modnih kombinacija svih vremena, a koja definitivno odolijeva svim trendovima i uvijek je sjajna opcija za dnevne prigode.

Slažemo se da je riječ o ultimativnom stilu koji nikad neće izaći iz mode.

No stilisti upozoravaju i da tenisice ne idu jednako dobro uz svaki model traperica.

JENNIFER LAWRENCE

Slavna oskarovka ima zavidnu kolekciju jeftinih tenisica koje su osvojile svijet

Pogledaj galeriju

Holivudska zvijezda Katie Holmes, street style ikona, odlično je svladala tu modnu problematiku te redovito oduševljava svojim casual izdanjima koja upravo uključuju traperice i tenisice. Kako znati koji model odabrati? Mnogi tome ne posvećuju pozornost, no bitan je i rub hlača. Jesu li uzak, širok, dug ili kratak?

Taj detalj zapravo jako utječe na izbor tenisica. Primjerice, ako nosite traperice s dugim nogavicama, izbjegavajte 'zdepaste' modele tenisica jer bi mogle narušiti siluetu.

Evo koje je modele tenisica najbolje nositi uz traperice:

Visoke tenisice

Visoke tenisice fantastično pristaju uz traperice kraćih nogavica jer sjajno popunjavaju prazninu između ruba hlača i gornjeg dijela tenisice. Ovo je savršena opcija i za hladnije mjesece, kada želite izbjeći da čak i najmanji komadić kože bude izložen vremenskim nepogodama.

Bijele tenisice

Traperice kraćih nogavica uvijek dobro pristaju uz bijele tenisice, a takve kombinacije obožava i modna ikona Kate Middleton.

Sportski modeli za trčanje

Traperice visokog struka i sportske tenisice ultimativni su hit nekoliko sezona i uvijek izgledaju fantastično. Budući da ovakvi modeli hlača obično padaju na gležanj, tenisice dolaze do izražaja.

Šarene tenisice

Traperice od crnog i plavog denima savršeno se kombiniraju sa šarenim modelima tenisica pa ih bez problema možete nositi zajedno.

Chunky modeli

Tzv. chunky modeli tenisica i dalje dominiraju modnom scenom, a kombinirajte ih s trapericama ravnih nogavica za najcool stajlinge.

  • +5
Kaia Gerber odlično izgleda i u sportskim stajlinzima Izvor: Profimedia / Autor: GAMR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Crne tenisice

Uz bijele, crne tenisice su pravi modni klasik i slažu se sa svime što imate u garderobi. Nećete pogriješiti ako se npr. odlučite za klasični model Adidas Samba u crnoj boji, a koji fashionistice obožavaju.