odličan STAJLING

Branka Krstulović oduševila haljinom kakva se ne viđa svaki dan

06.09.2023 u 11:49

Bionic
Reading

Branka Krstulović, ekonomistica i bivša Miss Hrvatske, uvijek iznova oduševljava svojim fantastičnim osjećajem za stil

Lijepa Metkovka, koja je još 1994. godine naslijedila krunu od Splićanke Fani Čapalije, izgledala je sjajno i prilikom predstavljanja modne kolekcije Lei Lou u dućanu Le Concept by Alex Dojčinović u Ilici.

Vitku je figuru istaknula stajlingom kojem je nemoguće pronaći manu i za koji je dobila samo brojne pohvale.

Branka je za taj modni događaj, kojem su nazočila mnoga poznata lica, odabrala totalno otkačenu kreaciju koju potpisuje japanski brend Sacai.

Iako se na prvi pogled čini kao da je riječ o oversized svijetloplavoj košulji na pruge i bež mini suknji s remenom, to je zapravo mini haljina načinjena od udobnoga popelina.

KAPTOL BOUTIQUE CINEMA

Poznatih lica nije nedostajalo: Za premijeru filma 'Air' tražila se pozivnica više

Pogledaj galeriju

U ovoj elegantnoj modnoj kombinaciji, u kojoj je do izražaja došla njezina besprijekorna figura, Branka je plijenila poglede, a neobičnu mini haljinu zaokružila je sandalama luksuznog talijanskog brenda Bottega Veneta i kultnom birkinicom.

Nenametljiv make up i duži bob s ležernim valovima zaokružili su ovo njezino cool izdanje.

Osim nje, ovo događanje nisu propustili mnogi poznati: Iva Radić, Ante Vrban, Ana Radišić, Daniela Trbović, Tihana Harapin Zalepugin, Mia i Nika Matić...

Inače, nova kolekcija Aleksandre Dojčinović donosi prvi put capsule kolekcije za sve prilike, od divnih i mekanih jakni i čizama za nezaboravne dane na snijegu, mekanih pletenih haljina i toplih kaputa, preko divnih poslovnih komada u vibrantnim tonovima, sve do glamuroznih toaleta za najposebnije prilike, a sve je to upotpunjeno nakitom i, bez dvojbe, najljepšom kolekcijom cipela do sada.

Dućan Lei Lou će od sada na jedinstven i modno uzbudljiv način, povezujući u jednom prostoru funkcionalnost, kreativnost i potpuno personalizirani pristup šopingu, niti ne sumnjamo u to, ove jeseni biti epicentar brojnih dobrih zbivanja u gradu.