CARMEN GIMENO

Modni iskorak: Kaputi upečatljivog uzorka itekako dobro pristaju i damama zrelije dobi

12.11.2021 u 08:24

Bionic
Reading

Postalo je poznato da kad ponestane inspiracije za svakodnevne stajlinge uvrijek vrijedi zaviriti u profil jedne od najpopularnijih influencerica u dobi iznad 50, Španjolke Carmen Gimeno

Još otkad je Carmen Gimeno prigrlila svoje srebrne vlasi, što je nazvala 'oslobađajućim' iskustvom, ova pedeset plus modna ikona iz dana u dana ima sve brojniju 'sljedbu' na Instagramu.

Ova vladarica Instagrama svojim nadahnjujućim kombinacijama iznova nas iznenađuje te je doista najbolji dokaz tvrdnje kako moda nije rezervirana samo za fashionistice u 20-ima ili 30-ima.

  • +12
Kaputi Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Carmen s puno stila spaja skupocjene komade s onima jeftinijima poput odjeće iz svima dostupnih trgovina poput Zare, Manga, H&M-a, Pull and Beara...

Odličnim je stajlingom ponovno izazvala oduševljenje brojnih pratiteljica koje su se samo hvalile.

Ukoliko ste imali dvojbi oko izbora kaputa i uvjereni ste kako upečatljivi uzorci nisu za zrelije dame, u krivu ste!

Upravo je kreativna Carmen ponovno dokazala kako uvriježena modna pravila više ne vrijede.

Hrabro je iskombinirala mladenački kockasti kaput s potpisom Pull and Beara, udobni komplet bež boje iz Zare sa veselim 'sportskim' tenisicama također iz Zare, ali s odjela Zara Kids. Ovaj look s puno stila, Carmen je dodatno zaokružila narančastom beretkom i ružem u istoj nijansi.

'Divna jesenska kombinacija', hvalile su je obožavateljice, a mnoge su se raspitivale i za njezinu lijepu sijedu kosu koju nosi stiliziranu u trendi bob.