IZBJEGNITE GREŠKE

Opuštenim trapericama ne prestaje rasti popularnost, a ovako ih se najviše isplati nositi

10.11.2021 u 14:17

Bionic
Reading

Vremena kada su skinny traperice označavale must-have model daleko su iza nas. Modeli traperica opuštena kroja posljednjih sezona postali su nezaobilazna pojava na modnoj sceni, a popularnost im ne prestaje rasti

Kao što je slučaj s većinom aktualnih trendova koji su drmali modnom scenom početkom milenija, traperice u širokom izdanje mogu biti nezgodne za nošenje.

Postoji nekoliko stvari na koje je potrebno obratiti pozornost prilikom slaganja stajlinga s trapericama širokoga kroja u glavnoj ulozi. Prema riječima modnih stručnjaka, proporcije odjevnih komada su najbitnije.

  • +30
Traperice Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Umjesto prevelikog gornjeg dijela, poput majice hoodie, birajte uže komade koji će činiti sklad sa širokim modelom traperica, a kada govorimo o obući najboljim partnerom pokazali su se ravni modeli poput tenisica i trendovskih gležnjača glomaznog izgleda.

Poželite li široke traperice nositi u formalnim prilikama, u navedenom pomažu komadi poput bodija i blejzera strogog kroja, a ukoliko svoje široke traperice ipak poželite kombinirati sa širim komadima poput džempera, uvijek ih utaknite u hlače kako biste kreirali laskav izgled.

Mokasinke s debelim potplatom kakve ove sezone slove za jedan od najpoželjnijih modela obuće predstavljaju idealnu alternativu tenisica. Odlučite li se za visoke potpetice, pobrinite se da nogavice vaših širokih traperica sežu do poda i kombinirajte ih s topićima zavodljivih proreza za dodatni glamur.