SPORTSKa ELEGANCIJA

Modni iskorak Branke Krstulović s jakim anti-age efektom za čistu je peticu

05.04.2023 u 08:59

Bionic
Reading

Branka Krstulović uvijek privlači poglede, pa je i na premijeri filma 'Air', održanoj u Kaptol Boutique Cinema, bila u središtu pozornosti

Lijepa brineta, koja je davne 1994. godine naslijedila krunu od Splićanke Fani Čapalije, i danas se može pohvaliti savršenom figurom pa je na premijeri ovog hvaljenog filma s Benom Affleckom i Mattom Damonom u glavnim ulogama očarala sve svojim genijalnim stajlingom.

Branka je i u ovom izlasku potvrdila titulu jedne od najbolje odjevenih Hrvatica.

Iako je ne viđamo često, direktorica marketinga tvrtke Blitz film & video oduševila je još jednom modnom kombinacijom kojoj je nemoguće naći manu.

KAPTOL BOUTIQUE CINEMA

Poznatih lica nije nedostajalo: Za premijeru filma 'Air' tražila se pozivnica više

Pogledaj galeriju

Tamnoplavo odijelo s diskretnim prugama, koje joj je istaknulo vitku figuru, spojila je s bež dolčevitom, kultnim Nikeovim tenisicama, prepoznatljivim jordanicama, te je s puno stila kreirala genijalan outfit koji u trenu skida godine.

Mladenačka frizura i odličan make up zaokružili su ovo izdanje za peticu zgodne Metkovke, a podignula ga je torbicom s potpisom luksuznog talijanskog brenda Bottega Veneta od svijetle kože, za kojom već neko vrijeme luduju zaljubljenice u modu diljem svijeta.