SPREMNA ZA REVIJU

Iris Livaja zna koji model traperica dobro izgleda u svakoj prigodi

04.04.2023 u 23:17

  • +35

Poznati na reviji Anovi by Ivona Glavaš

Izvor: Cropix / Autor: Nikola Vilic

Bionic
Reading

Bivša manekenka i supruga nogometaša Marka Livaje, Iris, bila je zvijezda večeri na reviji dizajnerice Ivone Glavaš

U hotelu Ambasador, na splitskoj Zapadnoj obali, večeras je održana modna revija brenda Anovi dizajnerice Ivone Glavaš, kojom je predstavila kolekciju za ovo ljeto.

Poznatih lica uistinu nije nedostajalo, a najviše je bilo mladih pjevačica. Osim dobro nam znanih Splićanki Albine Grčić, Antonije Dore Pleško i Lorene Bućan, bila je tu i Mia Dimšić, koja je večer provela s plavokosom Korčulankom Domenicom Žuvelom.

No, najviše pozornosti privukla je supruga nogometaša Marka Livaje, Iris Livaja, koja je i ovoga puta odabrala kombinaciju s kojom nije mogla proći neprimjećeno.

TU JE ZA NJEGA

[FOTO] U Dohi nije bila, no zato je na dočeku u Splitu Iris bila najveća podrška Marku Livaji

Pogledaj galeriju

Iris je odabrala traperice visokog struka s nizom gumba, malo širih nogavica, ispod kojeg su tek minimalno provirivala njezina stopala u crnim sandalama. Ovakav model traperica nosiv je u svakoj prigodi, ovisno o obući i ostalim detaljima za koje se odlučite.

U kombinaciji s minijaturnim topićem, koji je otkrio istrenirane trbušnjake, Iris je postigla to da je vizualno izgledala još viša i tanja, a sve je zaokružila klasičnim sakoom u jarkoružičastoj boji.

U ruci je imala neobičnu malu torbicu na dugom tankom lancu i po jedan upečatljiv prsten na svakoj ruci. Ono što je jasno vidljivo je i da je Iris prije revije bila na frizuri pa je kosa padala u laganim valovima.