PETICA IZ STILA

Modni dvoboj najljepših žena svijeta: Slavne ljepotice pomamile se za istim komadima

06.09.2018 u 12:44

Bionic
Reading

Osim što obje posjeduju titulu misica, jedne od najljepših žena, manekenka Olivia Culpo i glumica Priyanka Chopra, gaje i ljubav prema istim krpicama. Slavne ljepotice zablistale su dan za danom u gotovo identičnom stajlingu koji ne trpi višak kilograma, a koja je od njih bolje odradila modni zadatak, prosudite sami

Nakon što je zvijezda filma 'Spasilačka služba' Priyanka Chopra viđena u društvu zaručnika Nicka Jonasa na US Openu u pripijenom stajlingu koji je naglasio njezinu besprijekornu figuru, bivša Miss World uskoro je dobila oštru konkurenciju.

Manekenka i bivša Miss Universe Olivia Culpo, koja slovi za jednu od najutjecajnijih trendseterica današnjice, viđena je ispred NBC-jevog studija u New Yorku, odjevena u gotovo identičan stajling po uzoru na onaj koji je Chopra nosila dan ranije.

  • +6
Olivia Culpo Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Riječ je o kreaciji s potpisom luksuzne modne kuće Fendi koja je osvojila obje ljepotice. Indijska glumica nosila je crop top i pencil suknju midi kroja u kombinaciji s bijelim štiklama i prozračnom košuljom te crnom torbom od krokodilske kože s potpisom brenda Tod's, dok se slavna manekenka, koju odsada možemo gledati u novom reality showu 'Model Squad', odlučila za sličan crop top u kombinaciji s palazzo hlačama visokog struka, crvenim sandalama na petu i trobojnom torbom.

  • +13
Priyanka Chopra Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Obje ljepotice izgledaju senzacionalno u kreacijama poznate modne kuće, a kojoj od njih stajling bolje pristaje, glasajte u anketi ispod.