PLIJENI IZGLEDOM

Lijepa brineta mamac je za poglede u vrućem stajlingu po posljednjoj modi

05.09.2018 u 12:52

Bionic
Reading

Trendseterica, manekenka i bivša Miss Universe, Olivia Culpo, plijenila je pažnju na ulicama New Yorka uoči premijere reality showa 'Model Squad', koji će pratiti živote modela, a lijepa Olivia jedna je od glavnih poznatih lica

Model Olivia Culpo, koja se proslavila pobjedom na natjecanju Miss Universe 2012. godine, svoju je lentu znala pametno iskoristiti pa danas slovi za jednu od najpopularnijih trendseterica današnjice, čije odjevne kombinacije religiozno prate djevojčice i žene diljem svijeta.

26-godišnja ljepotica nedavno je potpisala suradnju s televizijom E! Entertainment TV za koju je snimila prvu sezonu reality showa 'Model Squad', a jučer je u New Yorku prisustvovala svečanoj premijeri. Slavna brineta bila je mamac za poglede u seksi stajlingu po posljednjoj modi, što i priliči mladoj, atraktivnoj i modno osvještenoj djevojci poput nje.

  • +28
Olivia Culpo Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zanosna Olivia plijenila je pažnju u kratkoj kariranoj suknji visokog struka na kopčanje s dva bočna džepa i plavom satenskom slip topu, koji je uskladila s efektnim plavim čizmama do iznad koljena s potpisom modne kuće Fendi i 'chic' plavom torbicom od krokodilske kože.

Karirani uzorak i plava boja su dva vodeća jesenska trenda koje morate imati u svom ormaru, što vrlo dobro zna i lijepa brineta koja uvijek iznova nepogrešivo spaja aktualne trendi komade.

  • +5
Olivia Culpo Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia