PRIYANKA CHOPRA

Jedna od najljepših žena svijeta istaknula obline u stajlingu koji ne trpi višak kilograma

05.09.2018 u 10:09

Bionic
Reading

Glumica Priyanka Chopra posljednjih mjeseci, otkako je upoznala svog životnog odabranika, glazbenika Nicka Jonasa, ne krije koliko je sretna, a leptirići u trbuhu odrazili su se i na njezin izgled. Bivša Miss svijeta viđena je kako se drži za ruku s 10 godina mlađim zaručnikom nakon završetka US Opena, gdje su cijelo vrijeme izmjenjivali nježne dodire, a njezin odabir stajlinga pravo je iznenađenje

Zvijezda serije 'Quantico' Priyanka Chopra, koja je nedavno svoju besprijekornu figuru u bikiniju pokazala u filmu 'Spasilačka služba', jedna je od najljepših žena svijeta, zbog čega je 2000. okrunjena na natjecanju ljepote Miss World. Iako je otada prošlo 18 godina, lijepa Indijka ne prestaje oduševljavati izgledom, ali i stilom.

Chopra i njezin novopečeni zaručnik Nick Jonas sve su iznenadili objavom zaruka nakon samo dva mjeseca veze, no čini se kako je glumica sigurna u svoju odluku. Slavni par uživao je u zajedničkom druženju, prateći teniski meč na US Openu u New Yorku, a ako je suditi prema njihovim nježnim dodirima i zagrljajima koje su paparazzi ulovili na tribinama, ljubavne iskre između 36-godišnje glumice i 10 godina mlađeg glazbenika frcaju na sve strane.

  • +13
Priyanka Chopra i Nick Jonas Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Uvijek dotjerana glumica posebno je oduševila svojim odabirom stajlinga za spoj. Iako nije običaj nositi visoke pete na sportska događanja, lijepa Indijka odlučila je prekršiti to modno pravilo, uskočivši u bijele štikle.

Atraktivna glumica u prvi je plan stavila svoje zanosne obline i do savršenstva istesanu figuru, odjenuvši pripijenu bijelu pencil suknju visokog struka i midi kroja te crop top s potpisom modne kuće Fendi, a stajling je upotpunila bijelom košuljom koju je nosila otkopčanu te crnom torbicom od krokodilske kože s potpisom brenda Tod's.

  • +14
Priyanka Chopra i Nick Jonas Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia