PRIYANKA CHOPRA

Lijepa glumica zna kako privući pažnju: Uspješno spojila sve vruće komade

30.08.2018 u 11:24

Bionic
Reading

Priyanka Chopra jedna je od onih glumica koje rijetko kad griješe po pitanju mode. Lijepa Indijka gdje god se pojavi plijeni pozornost, a njezine odjevne kombinacije prava su inspiracija, stoga ne čudi to što redovito puni modne rubrike. Glumica je nedavno viđena na Beverly Hillsu, a njezin stajling zasluženo je odnio čistu peticu iz stila

Zvijezda 'Spasilačke službe' Priyanka Chopra, koja je nedavno iznenadila zarukama s novopečenim dečkom, 11 godina mlađim pjevačem Nickom Jonasom, slobodan dan odlučila je iskoristiti za brzinski ručak na Beverly Hillsu, a unatoč želji da ostane skrivena iza sunčanih naočala, paparazzi su je vrlo brzo primijetili dok je koračala prema poznatom restoranu Villa Blanca.

36-godišnja glumica plijenila je pažnju u 'chic' stajlingu idealnom za ovo prijelazno razdoblje, od glave do pete odjevena u trendi komade. Nježnoljubičaste traperice ravnog kroja i visokog struka s potpisom brenda Nanushka slavna ljepotica je iskombinirala s bijelim crop topom - trendom kojeg se slavne trendseterice još uvijek grčevito drže, te pletenom bijelom vestom s potpisom brenda The Group by Babaton.

  • +9
Priyanka Chopra Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Glumica je cjelokupan stajling začinila 'statement' modnim dodacima - trendi bijelom torbom s potpisom brenda Pop & Suki, prozirnim natikačama na petu s gornjištem od PVC-a i mačkastim sunčanim naočalama.

Lijepa indijska glumica nedavno je oduševila jednako 'chic' stajlingom, također s naglaskom na pastelne boje, kada se u društvu dečka pojavila na njujorškom aerodromu. Glumica je tada nosila crop top i lepršave palazzo hlače visokog struka i nježnoružičaste boje s potpisom brenda Acler, koje je začinila bijelim sakoom, Illestevinim mačkastim naočalama, torbom zmijskog uzorka i bijelim natikačama na petu s potpisom brenda Kurt Geiger.

  • +14
Priyanka Chopra Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia