STIL BEZ GREŠKE

Modni dvoboj Michelle Obame i kraljice Letizije

16.09.2015 u 19:37

  • +2

Kraljica Letizia i Michelle Obama

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Španjolski kralj Felipe VI. i kraljica Letizia u posjetu su SAD-u gdje su se susreli s predsjednikom Barackom Obamom i prvom damom Michelle Obamom

Letiziju Ortiz Rocasolano, bivšu novinarku i TV voditeljicu, Vanity Fair proglasio je jednom od deset najbolje odjevenih žena na svijetu. Da s pravom nosi tu titulu, španjolska kraljica dokazala je i prilikom posjeta SAD-u.

Uvijek pomno dotjerana Letizia, koja je jučer proslavila 43. rođendan, plijenila je pozornost u prekrasnoj crno-bijeloj haljini španjolskog dizajnera Felipea Varele koju je kombinirala s bijelim sakoom.

Odličan styling, ujedno profinjen i ženstven, upotpunila je diskretnim make-upom, naušnicama, torbom Boss, Pradinim elegantnim štiklama i trendi bob frizurom koja je njezin zaštitni znak već neko vrijeme.

Ništa manje elegantna nije bila ni predsjednikova supruga Michelle Obama koja se također može pohvaliti fantastičnim modnim odabirima.

Prva dama izgledala je bez greške u šik bijeloj haljini retro kroja i srebrnim cipelama. Kosu je nosila u blagim valovima, a nije pretjerivala s modnim dodacima.

Inače, španjolski kraljevski par će u sklopu posjeta SAD-u obići Washington, Miami i St. Augustine na Floridi.