ELEGANTNA PRVA DAMA

Modni detalj kojim je zaluđena Melania Trump

23.05.2017 u 11:58

Bionic
Reading

Prva dama SAD-a Melania Trump ovih dana ne prestaje biti glavnom temom modnog svijeta, a jedan je detalj njezinih outfita svima zapeo za oko

Na aktualnoj predsjedničkoj turneji sa suprugom Donaldom Trumpom, atraktivna Slovenka izaziva veliku pozornost svojim elegantnim stajlinzima kojima ne prestaje oduševljavati modne znalce te je uspoređuju čak i s neponovljivom Jackie Kennedy.

Nakon Saudijske Arabije, gdje je pokazala nekoliko vrlo upečatljivih modnih kombinacija, u Izraelu je lijepa brineta ponovno bila u središtu pozornosti.

Bivša manekenka odlučila se ovoga puta za all white outfit koji je upotpunila upečatljivim crveno-bijelim štiklama.

Melania, čijem se modnom stilu nema što prigovoriti, ponovno je vitki struk naglasila efektnim detaljem, remenom koji je bez sumnje omiljeni accessoire prve dame.

  • +3
Melania Trump obožava remene Izvor: Reuters / Autor: POOL

Ovaj bezvremenski modni detalj koji će svakom outfitu dati notu elegancije i dodatno naglasiti struk Melanijin je zaštitni znak.

U posljednje vrijeme vrlo često ih nosi, pa smo ih zamijetili i prilikom posjeta Saudijskoj Arabiji, kad je briljirala u crnoj dugoj haljini s velikim zlatnim remenom te u zelenoj haljini-košulji safari stila koju je upotpunila velikim smeđim remenom.

Inače, Melaniju je nahvalila i dizajnerica Alice Roi, koja s prvom damom već dulje vrijeme surađuje i za koju kaže da je osoba s jasnom vizijom o tome što želi nositi.

'Smatram kako je Melania već stekla status modne ikone. U njezinu stilu ne postoji ništa sarkastično, ništa eksperimentalno. Njezin je stil dosljedan i snažan, napredan i istovremeno tradicionalan, no nimalo nije zastario ili prenapadan. Dosljedna je prozračnom, elegantnom i jednostavnom stilu, stilu koji je pomalo iznad svih ostalih. Pretpostavljam da je riječ koja najbolje opisuje njezin stil – graciozan', dodala je Alice Roi.