JESENSKI OUTFITI ZA PET

Modne profesionalke na djelu: Evo kako hrvatske blogerice nose suknje u hladnim jesenskim danima

31.10.2019 u 09:59

Bionic
Reading

Iako većina žena suknje rado nosi u ljetnim mjesecima, mnoge tijekom jesenskih mjeseci suknje radije zamijene hlačama, no suknje su, baš kao i haljine odavno prestale biti zaštitni znak ljeta te ih se sve češće može vidjeti na gradskim ulicama. Baš kao i strane trendseterice, hrvatske modne blogerice ozbiljno su se zaljubile u jesenske modele suknji koje je moguće iznijeti na bezbroj chic načina, a mi smo probrali samo neke od najaktualnijih

Ako vam je ponestalo inspiracije, možete je potražiti na Instagram profilima naših uspješnih modnih blogerica koje, kada je moda u pitanju, itekako znaju što rade. Upravo to smo i sami učinili. U želji da pronađemo način kako ove jeseni nositi omiljenu suknju, bacili smo oko na profile naših modnih profesionalki i izdvojili tri uvjerljivo najcool kombinacije uz pomoć kojih ćete bez sumnje privući sve poglede na špici.

1. Suknje u kombinaciji s combat čizmama

Combat čizme već nekoliko sezona drže vrh liste najpoželjnijih modela čizmi, a ni ove sezone nije ništa drugačije. Iako im opasno konkuriraju kaubojke i zgužvane čizme, combatice poput ultrapopularnih martensica ne daju se tako lako zasjeniti. Uostalom, trgovine su preplavili raznorazni cool modeli koji izvrsno pristaju uz sve što možete pronaći u ormaru. Hrvatske blogerice pronašle su način kako ove pankerske čizme učiniti ženstvenima, kombinirajući ih sa suknjama mini i midi dužine.

2. Suknje u kombinaciji sa sakoima

Ako ciljate na poslovni look, a istovremeno želite izgledati chic, odlična kombinacija u kojoj možete izgurati cijeli dan, od ureda do ručka s prijateljicama, je ona suknje i sakoa. Ovisno o tome koliko elegantno želite izgledati, stajling začinite čizmama ili štiklama, odnosno tenisicama ako ciljate na cool look. Poigrajte se s uzorcima i materijalima i nemojte se plašiti boja koje, ukoliko ih pametno koristite, mogu biti vaš moćan saveznik.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Fridaylicious ❤️

Objavu dijeli Anastazija (@stazisweets)

3. Suknje u kombinaciji s tenisicama

Tenisice su odavno prestale sloviti za sportsku obuću, a njihova popularnost prestigla je čak i popularnost vječnih štikli, pa nije ni čudo da ih trendseterice nose kad god stignu. Uvjerljivo najpopularnije su bijele tenisice koje pristaju uz apsolutno sve što vam padne na pamet, a posljednjih mjeseci modnom scenom su zavladali predimenzionirani modeli - 'tatine' tenisice koje, na iznenađenje mnogih, izgledaju odlično u kombinaciji s haljinama i suknjama.