JESENSKI 'MUST HAVE'

Evo kako to rade modne profesionalke: Hrvatske blogerice znaju kako nositi pletivo

10.10.2019 u 18:48

Bionic
Reading

Jedan od prvih vijesnika jeseni svakako su pletene veste na gradskim ulicama. Ove udobne, tople i mekane odjevne komade s razlogom volimo i rado nosimo, no ponekad nam, priznajemo, nedostaje inspiracije, a sigurni smo da i vi imate isti problem. Zato smo potražili nekoliko inspirativnih stajlinga na Instagramima domaćih modnih blogerica koje svojim modnim izdanjima svakodnevno oduševljavaju brojne Hrvatice

Naravno da su predimenzionirana vesta i skinny traperice uvijek odlično brzinsko rješenje kada ne znate što biste toga dana odjenuli ili ste u prevelikoj žurbi da biste uopće razmišljali o sklapanju chic stajlinga u kojem ćete mamiti poglede putem do posla, no uvijek je dobro isprobati nešto novo. Ponekad i mala promjena čini veliku razliku, a to vrlo dobro znaju popularne hrvatske modne blogerice - Sonja Kovač, Jelena Marinović, Dora Predojević, Pamela Smoljanić, Rita Rumora i Nika Matić.

Postoji nekoliko načina koji se ponavljaju u krug iz sezone u sezonu, a s kojima sigurno nećete pogriješiti - naučite li ih pravilno provesti u djelo.

Vesta uvučena u hlače

Umjesto klasičnih traperica odaberite elegantne hlače u jesenskim bojama poput bež ili smeđe i u njih djelomično ili u potpunosti uvucite svoju omiljenu pletenu vestu. Kao rezultat dobit ćete idealan poslovni stajling za hladne dane koji su pred nama.

View this post on Instagram

Tap for outfit info✌🏻

A post shared by Rita Rumora (@ritarumora) on

Dolčevita + mini suknja/kratke hlače

U ormaru je uvijek dobro imati crnu ili bijelu dolčevitu koju možete iskombinirati uz sve što vam padne na pamet, a nama se posebno sviđa kako to rade Pamela i Dora, koje su svoje dolčevite isfurale u kombinaciji s mini suknjom, odnosno kratkim hlačama.

View this post on Instagram

Fifty shades of beige 🍯 #basics

A post shared by Dora Predojevic (@dorica505) on

Statement vesta koja ide uz sve

No to ne znači da u ormaru trebate imati isključivo komade u 'dosadnim' bojama kao što su crna, siva, bijela i bež. Začinite svoj jesenski ormar s pokojom statement vestom koja će podignuti cjelokupni stajling. Odaberite efektnu pink i šarenu vestu s natpisima ili uzorkom koji vrišti - 'gledaj me, u centru sam pažnje!'.

View this post on Instagram

Take ✌🏼

A post shared by Nika Matic (@nikamatic) on

Vesta umjesto haljine

Još je malo vremena ostalo do onih nemilosrdnih hladnoća, stoga iskoristite ovih +15 stupnjeva Celzijevih za šetnju gradom u prozirnim hulahopkama i predimenzioniranoj vesti koju možete nositi umjesto haljine. Ispod nje odjenite tek dužu majicu ili košulju, a na noge navucite trendi zgužvane čizme i voila! - spremni ste za grad.

View this post on Instagram

Road trippin’ ✌🏻

A post shared by Pamela Smoljanić (@august_xvi) on