NAJPRODAVANIJI MODEL

Iako imaju milijune na računu, slavne ljepotice ne skidaju se iz najpopularnijih bijelih tenisica

14.10.2019 u 10:18

Bionic
Reading

Da high street obuća može biti poželjnija i od razvikane dizajnerske obuće dokaz su brojne modne blogerice, ali i slavne zvijezde koje često prednost daju pristupačnim high street komadima. Priznajemo da nas je iznenadilo to što mnogi i danas, nakon više od šest godina popularnosti, obožavaju najprodavaniji model Adidasovih high street tenisica Stan Smith

Klasične bijele tenisice retro dizajna 'Stan Smith' sportskog diva Adidas proteklih smo godina viđali na brojnim modnim blogericama i estradnim zvijezdama, kako svjetskim, tako i domaćim, što nimalo ne čudi obzirom na vrtoglave brojke prodaje koje je objavio popularni brend.

U poslovnom izvješću za 2014. godinu, predstavnici Adidasa javnosti su otkrili da je model tenisica Stan Smith postao jedan od najprodavanijih modela svih vremena ovoga globalno popularnog brenda, s više od 40 milijuna prodanih primjeraka na svjetskoj razini.

Danas, pet godina kasnije, model Stan Smith s jednakom ljubavi nose modne ovisnice diljem svijeta, a samo neke od njih su glumica Anne Hathaway i nekadašnji supermodel Cindy Crawford.

  • +3
Anne Hathaway Izvor: Profimedia / Autor: Skyler2018 / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Zvijezda filma 'Princezini dnevnici' nedavno je viđena na ulicama New Yorka dok je šetala prema parku u kojem su je čekali Adam Shulman i sin Jonathan. Lijepa glumica, koja će uskoro po drugi put postati mama, za šetnju gradom se odjenula vrlo ležerno, iskombiniravši crne tajice i pletenu dolčevitu u boji petroleja.

Cjelokupan stajling Hathaway je zaokružila bež balonerom, velikom Diorovom torbom od tkanine i kultnim Adidasovim tenisicama čija cijeni iznosi oko 590 kuna.

Cindy Crawford Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Stan Smith tenisice rado nosi i model Cindy Crawford, koja je svoje omiljene tenisice također izvela u šetnju New Yorkom. Slavna ljepotica i njezin suprug Rande Gerber nisu prošli neprimijećeno u šetnji centrom grada, a 53-godišnja manekenka još jednom je sve oduševila svojim modnim odabirima.

Plave traperice, bijelu majicu s natpisom i crnu kožu jaknu manekenka je uskladila s popularnim modelom Stan Smith koji pristaje u apsolutno sve što vam padne na pamet.