romantika u veneciji

Svi su gledali samo u nju: Amal Clooney teško da je mogla odabrati bolju haljinu

31.08.2023 u 09:38

  • +13

Amal i George Clooney

Izvor: Profimedia / Autor: COBRA TEAM / BACKGRID / BACKGRID UK / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Svi pogledi u Veneciji bili su upereni u smjeru Georgea Clooneyja i njegove zanosne supruge Amal. Slavni par uživao je u romantičnoj večeri, a poznata odvjetnica ponovno je oduševila izgledom

Slavni 62-godišnji holivudski zavodnik, koji je brak uspješno izbjegavao sve dok nije upoznao fatalnu britansku odvjetnicu libanonskih korijena, ni ove godine tradicionalno ne propušta Filmski festival u Veneciji.

George Clooney je u dojmljivu Veneciju stigao u pratnji svoje Amal, a slavni par punim plućima uživa u tom romantičnom talijanskom gradu. Fotografi su ih uhvatili za vrijeme odlaska na romantičnu večeru. Naime bračni par Clooney vodenim taksijem stigao je do otmjenog Ristorante Da Ivo, a u prvom planu ponovno se našao Amalin stajling.

Slavna 45-godišnja odvjetnica, poznata po besprijekorno elegantnom i damskom stilu, ovog puta zablistala je u dugačkoj svilenoj smaragdnozelenoj haljini koja je laskala njezinoj puti i tamnoj kosi. I ovog puta Amal je uspjela odabrati vrlo jednostavan, a nevjerojatno efektan odjevni komad. Kreacija bez rukava, s visokim prorezom te nježnim padajućim izrezom, kao svojevrsna verzija vječne slip haljine, pokazala se kao ljetni izbor iz snova te oduševljava kako bojom, tako i krojem.

  • +28
Slip haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: Neven Bučević

Stajling je upotpunila visećim naušnicama, clutch torbicom te zlatnim sandalama s tankim remenčićima, a koje je nisu omele čak ni prilikom izlaska iz taksi broda.

Inače, George i Amal, koji su u braku devet godina te imaju 6-godišnje blizance Ellu i Alexandera, u Veneciju su stigli dan ranije i odsjeli u hotelu Cipriani. Prilikom dolaska Amal je oduševila još jednim modnim izborom – mini bijelom haljinom s printom crnog cvijeća i odličnim slingback sandalama.

  • +5
Amal i George Clooney Izvor: Profimedia / Autor: IPA/ABACA / ABACA PRESS / PROFIMEDIA