BEZ MANE

Modna reciklaža: Kate Middleton zablistala u plavom od glave do pete

15.11.2018 u 12:08

Bionic
Reading

Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea otvorili su McLarenov tehnološki centar u južnom Yorkshireu, investiciju vrijednu 50 milijuna funti, a lijepa Kate Middleton ponovno je oduševila svojim modnim odabirom

Dobro raspoloženi par izazvao je oduševljenje okupljenih, a britanski su se mediji pozabavili modnom kombinacijom omiljene članice kraljevske obitelji koja se ni ovoga puta nije libila modne reciklaže.

Kraljevski par otvorio je novu tvornicu superautomobila vrijednu 50 milijuna funti u proizvodnom parku smještenom između Sheffielda i Rotherhama.

  • +11
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Princ William i Kate uživali su u obilasku McLarenovog tehnološkog centra, a pridružio im se i bahreinski princ Salman bin Hamad bin Isa Al Khalifa, jedan od glavnih McLarenovih dioničara.

Kate Middleton se drži dobro poznatog pravila da ne mijenja uspješnu formulu, pa je nosila prošlogodišnju odjevnu kombinaciju.

Skromna vojvotkinja je zablistala u prekrasnoj plavoj haljini-kaputu s potpisom brenda Eponine u intenzivnoj nijansi kraljevski plave.

  • +3
Skupocjene naušnice Kate Middleton i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Istu je kreaciju Kate nosila u siječnju 2017. prilikom posjeta centru Anna Freud u Londonu, a zanimljivo je kako je čak nosila i iste štikle od brušene kože (Rupert Sanderson) s pismo-torbicom, ovoga puta od glatke kože u nijansi plave.

  • +8
Meghan Markle i Kate Middleton - Dan sjećanja na poginule u 1. svjetskom ratu Izvor: Pixsell / Autor: Chris Jackson/Press Association/PIXSELL

Mladenačka frizura i decentan make up upotpunili su odlično dnevno izdanje lijepe mame troje djece koja se nakon rođenja sinčića, princa Louisa vratila kraljevskim obvezama.

Inače, nedavno je njezin svekar, princ Charles proslavio svoj okrugli, 70. rođendan u Buckinghamskoj palači, koji osim članova britanske kraljevske obitelji nisu propustili belgijski kralj Phillippe i kraljica Mathilde, danski princ Frederik i princeza Mary, nizozemska princeza Beatrix, norveški kralj Harald i kraljica Sonja.