DIJAMANTI SU VJEČNI

Skupocjene naušnice Kate Middleton i Meghan Markle zaintrigirale javnost

15.11.2018 u 10:24

Bionic
Reading

Nakon što je Kensingtonska palača objavila nove službene portrete članova kraljevske obitelji povodom 70. rođendana princa Charlesa, u Buckinghamskoj palači organizirana je velika proslava na koju su britanska miljenica Kate Middleton i vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle stigle u pratnji svojih prinčeva

Iako su mnogi posumnjali da će se princ William i Kate Middleton uistinu pojaviti na velikoj proslavi, zbog kraljevskog angažmana u pokrajini Yorkshire ranije tog dana, uspjeli su naći vremena za nezaboravnu zabavu u organizaciji kraljice Elizabete.

Kako se može primijetiti na osnovi fotografija prilikom dolaska u Buckinghamsku palaču, Kate je odjenula ružičastu haljinu na jedno rame uz raskošnu punđu i stavila skupocjene dijamantne naušnice koje je imala priliku nositi na nekoliko svečanih događanja.

  • +3
Skupocjene naušnice Kate Middleton i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Godine 2011. prvi put ih je nosila na gala večeri neprofitne organizacije 100 Women in Hedge Funds, a prošle godine s njima se pojavila na crvenom tepihu dodjele nagrada BAFTA.

  • +5
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Poput šogorice, na zabavi organiziranoj povodom 70. rođendana princa Charlesa bivša američka glumica Meghan Markle odlučila je ostaviti snažan modni dojam odabirom efektnih dijamantnih naušnica.

Prilikom odlaska iz Kensingtonske palače uoči velike rođendanske zabave Meghan je uočena s modelom naušnica kakve je posljednji put nosila prošlog mjeseca u sklopu međunarodne, 16-dnevne turneje Australijom i Oceanijom.

Kraljevska dopisnica Emily Andrews tada je komentirala da je Meghan posudila spomenute naušnice, no njihov pravi vlasnik i dalje je nepoznanica.

  • +7
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Osim članova britanske kraljevske obitelji, rođendansku proslavu princa Charlesa u Buckinghamskoj palači nisu propustili belgijski kralj Phillippe i kraljica Mathilde, danski princ Frederik i princeza Mary, nizozemska princeza Beatrix, norveški kralj Harald i kraljica Sonja.