NEPOGREŠIV MODNI UKUS

Za razliku od Kate Middleton, najbolje odjevena kraljica zna kako se modno poigrati

14.11.2018 u 21:56

Bionic
Reading

Dok je vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton itekako predvidljiva kada je odabir stajlinga u pitanju, po mnogima najbolje odjevena članica kraljevske obitelji, nizozemska kraljica Maxima ne libi se poigrati s modom, pa se tako u njezinom ormaru mogu pronaći najotkačeniji uzorci, boje i modni dodaci, kao i mnogi vodeći trendovi, što je i ovog puta dokazala

Nakon otkazivanja kraljevskih angažmana zbog sumnje na crijevnu virozu, kraljica Maxima se vratila još jača i bolje odjevena. Nakon financijskog sastanka u Hagu, 47-godišnja nizozemska kraljica ugostila je zajedno s kraljem Willemom-Alexanderom austrijskog predsjednika Alexandera Van der Ballena i njegovu suprugu Doris Schmidauer u svojoj rezidenciji.

Iako bi se mnoge visoke dužnosnice i dame plave krvi u njezinom slučaju odlučile najvjerojatnije za klasično poslovno odijelo, kraljica Maxima nije jedna od onih koje igraju na sigurnu kartu. Lijepa kraljica je na financijski sastanak stigla odjevena u elegantni i trendi stajling po posljednjoj modi.

  • +6
Kraljica Maxima Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Efektnu bluzu sitnog kariranog uzorka s predimenzioniranim rukavima kraljica je uskladila s kariranim hlačama širokih nogavica. Svaki od spomenutih odjevnih komada trenutno je vrlo popularan na modnoj sceni, a nije tajna da kraljica Maxima voli modu i rado se s njome igra.

Cjelokupan stajling kraljica Maxima je začinila modnim dodacima u boji konjaka (boji koja cipelama i torbama daje skupocjeni izgled) - tankim remenom u struku, 'clutch' torbicom i špic salonkama.

  • +13
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Od lijepe kraljice mogla bi štošta naučiti vojvotkinja Kate Middleton, koju je Meghan Markle, otkako se pojavila na britanskom dvoru, u potpunosti zasjenila svojim osvježavajućim odjevnim kombinacijama. Za razliku od nizozemske kraljice, Kate u velikoj većini slučajeva igra na sigurnu kartu. Rijetko kad odabire vesele boje, odvažne krojeve ili nosi posljednje trendove, a da i ne spominjemo sandale ili pak gola ramena koja izbjegava u širokom luku.

Doduše, u posljednje vrijeme Kate se mora priznati napredak kada je njen stil u pitanju. Čini se kako ju je konkurencija na dvoru zvana Meghan Markle natjerala da proširi svoje vidike, pa je u posljednje vrijeme sve češće viđamo u življim bojama.

  • +11
Kate Middleton i princ William Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Nešto kasnije istog dana, kraljica Maxima se za susret s austrijskim predsjedničkim parom presvukla u haljinu do koljena i kaput u boji crvenog vina u kombinaciji s velikim šeširom, salonkama, torbicom i rukavicama u istoj nijansi, a detalji koji su iznijeli cijeli stajling su definitivno ogrlica i naušnice ukrašene žutim perjem.

  • +9
Kraljica Maxima Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia