NAJBOLJE ODJEVEN PAS

Modna ikona Montreala: Slavna Tika završila čak i u Vogueu

08.02.2021 u 17:39

Bionic
Reading

Tika The Iggy slavna je ženka talijanskog hrta koja živi u Montrealu i vlasnica je više od 200 odjevnih predmeta

Nije lako pronaći pravi odjevni predmet za izlazak, pogotovo kad se radi o šetnji po gradu. A šetnje su ono što Tika najviše voli.

Ženka talijanskog hrta postala je zvijezda na TikToku zahvaljujući snimci u kojoj nosi raznu odjeću. Iako se proslavila još u prosincu, u međuvremenu postala je još poznatija jer se našla čak i u modnom časopisu Vogue.

Njeni vlasnici Thomas Shapiro i njegov muž ne skrivaju ponos. Mnoštvo slavnih osoba poput Sofia Vergara, Jennifer Aniston, Diane Keaton i Lizzo skrenule su pažnju na lijepu Tiku na svojim društvenim mrežama.

Tika je već prilično uspješna – prodaje vlastitu robu na internetu, a ima i agenta.

Shapiro i njegov muž nabavili su Tiku prije devet godina. Vlasnici kažu da možda ne briljira u uobičajenim psećim aktivnostima poput vraćanja bačene grane, no kao stvorena je za modnu pistu.

Razlog zašto Tika ima toliko odjeće je hladnoća na koju je lijepa ljubimica posebno osjetljiva. Osim odjeće, Tika je vlasnica i nekoliko parova čizmica koje joj štite šape od hladnoće i soli tijekom zimskih dana.

Jedan od Tikinih omiljenih odjevnih predmeta je žuta jakna od lažne dlake.

Pretpostavljamo kako nikoga neće začuditi da Tika ima ogroman broj obožavatelja na društvenim mrežama. Taj se broj brzo penje prema milijunu na Instagramu.