OTVORILA DUŠU

Angelina Jolie iskreno: 'Osjećam kao da mi nedostaju sve vještine tradicionalne majke, uopće nisam dobra u tome'

02.02.2021 u 11:28

Bionic
Reading

Angelina Jolie, jedna od najljepših holivudskih glumica iza koje je turbulentan razvod, u intervjuu za britanski Vogue iskreno je progovorila o svim zamkama roditeljstva

Glumica Angelina Jolie svaki slobodan trenutak provodi sa svojom brojnom obitelji pa je često možemo vidjeti kako sa svojim klincima odlazi u šoping, šetnju, sladoled, restoran...

Iz braka s bivšim suprugom Bradom Pittom, slavna humanitarka ima šestero djece, a u vrlo iskrenom intervjuu za britansko izdanje Vogue, progovorila je o svojem 'poslu' majke.

'Nisam nikad bila tradicionalna mama i kućanica. No na mom majčinskom putu sam uvijek imala veliku podršku mojih šestero djece. Doduše, iako sam priželjkivala veliku obitelj, zamišljala se više poput Jane Goodall koji putuje u džunglu s djecom, nego u ovom 'tradicionalnom' obliku', rekla je Angelina.

  • +5
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dodala je kako nema vještine 'klasične' mame.

'Osjećam kao da mi nedostaju sve vještine kako bih bila ona tradicionalna mama koja je kod kuće. Snalazim se jer djeca su prilično izdržljiva i pomažu mi, ali iskreno uopće nisam dobra u tome', rekla je slavna glumica.

Holivudska zvijezda je otkrila i kako je iza nje nekoliko teških godina.

  • +5
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

'Usredotočila sam se sada na 'ozdravljenje' naše obitelji. Osjećam kako se sada sve polako dolazi na svoje mjesto', rekla je Angelina (45) koja se veseli starenju i svojim 50-ima.

U dvadesetima je, kaže, bila osoba koja bi stavila ruksak na leđa i krenula u istraživanje svijeta.

Glumica se razvela od Brada Pitta 2016. godine nakon 12 godina veze od čega su bili dvije godine u braku.

'Nekad sam glumila u akcijskim filmovima, a danas mi djeca kažu da se maknem s trampolina jer ću se ozlijediti', smije se Jolie.