dobar kroj

Model koji ćete nositi uz baš sve: Selena Gomez ima sjajan stajling za svaki dan, a hit je baš ovaj kaput

21.10.2022 u 15:23

Bionic
Reading

Zima i prohladni dani su na vratima pa je krajnje vrijeme da se bacite u potragu za savršenim kaputom koji uspješno spaja dobar izgled, udobnost i funkcionalnost. Odličan prijedlog za modni komad koji će nesumnjivo vladati garderobom ove sezone ima Selena Gomez

Glumica u nepogrešivom stajlingu koji uključuje traperice i prugasti pulover pokazuje da je kaput muškog stila must have za jesen/zimu 2022., a svoj oversized vuneni model pronašla je u popularnom high street dućanu, Mangu.

Suočeni s toliko različitih modela i dezena, teško je pronaći stil kaputa koji će biti glavna zvijezda hladne sezone pred nama, no najnoviji outfit Selena Gómez mogao bi vam pomoći u odabiru. Sudeći prema svemu, kapute krojene po uzoru na muške kapute, oversized kroja i pomalo 'boxy' oblika u mjesecima pred nama viđat ćemo posvuda. Ovi odjevni predmet, u kojem dominira maksi kroj s ovratnikom na preklop, u ženskom ormaru, sasvim opravdano, ima svoje mjesto već dugi niz godina.

Odabir dobrog kaputa puno je više od odabira odjevnog komada koji štiti od hladnoće, to je i odabir glavnog odjevnog komada svakog zimskog looka. Naime, upravo kaput daje taj snažan prvi dojam. Stoga je bitno nabaviti onaj koji laska silueti, a uz to se kombinira uz sve vrste stajlinga, od onih najopuštenijih uz traperice, do najelegantnijih.

Selena Gomez Izvor: Profimedia / Autor: ROKA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pjevačica i glumica koja glumi u filmu 'Spring Breakers' pobrinula se da to potkrijepi svojim najnovijim izgledom. Jednostavna i laskava kombinacija kojom dominiraju basic komadima koje svaka žena ima u svojoj garderobi. Dobre traperice, prugast džemper i oversized kaput – teško da može bolje.

  • +19
Kaputi Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije