nepogrešiv izbor

Princeza čiji stil privlači pažnju ima jedan od najboljih kaputa: Ovaj model obožavat će ljubiteljice vječne klasike i elegancije

17.10.2022 u 10:02

Bionic
Reading

'Milenijska' princeza odjenula je savršeni crni kaput koji će sigurno pronaći mjesto u ormaru ljubiteljica klasike. Kao osnovni odjevni predmet, ovaj kaput baš nikada nikada ne izlazi iz mode te iz sezone u sezonu se dokazuje kao sjajan odabir

Alessandra de Osma, popularno zvana Sassa, s vremenom se dokazala kao velika modna inspiracija i predvodnica trendova. Iza nje stoji vojska obožavatelja koji vjerno prate svaki njezin stajling i modni izlet. Prozvana 'milenijskom' princezom, Sassin stil je klasičan, vrlo elegantan, ali uvijek u trendu.

Njezin način odijevanja za posebne prilike je jednostavno savršen, ima izvježbano oko za pronalaženje pravih komada i njihovo besprijekorno kombiniranje. No, kako u elegantnim kombinacijama, Sassa se odlično snalazi i po pitanju ležernijih, dnevnih modnih kombinacija. A tome u prilog ide i njezin Instagram profil, idealan prostor inspiracije i uživanje u modnim prijedlozima nošenja trendi odjeće.

Sassa se uvijek odlučuje za klasičnu odjeću gdje su osnovni i bezvremenski odjevni predmeti protagonisti njezine garderobe, ali u kombinaciji s pokojim komadom koji čini onu željenu razliku i dodaje upečatljiv štih. Osim toga, u brojnim prilikama viđamo je odjevenu uz odjeću high street brendova, kao što je učinila i u svojoj posljednjoj objavi u kojoj je pokazala sjajan kaput brenda Massimo Dutti.

  • +6
Alessandra de Osma Izvor: Profimedia / Autor: ANGULAR / The Photo One / Profimedia

U ovoj prilici princeza je odabrala jedan od komada koji baš nikada ne izlaze iz mode i izgleda sjajno iz sezone u sezonu. Riječ je o dugoj crnoj prošivanoj jakni s ovratnikom od samta s potpisom Masssima Duttija, brenda koji pripada španjolskoj tvrtki Inditex. S dizajnom koji će oduševiti i najveće ljubitelje klasike, ovaj model ima kopčanje na gumbe, dva džepa s preklopom i manžete ukrašene gumbima. Osim toga, ima i donji dio s bočnim otvorima koji se može zakopčati što ovom kroju daje elegantniji i puno udobniji stil.

Klasičnom kaputu s nimalo klasičnim detaljima Sassa je pridružila vrlo trendi hlače s prorezima i neizostavne mokasinke i pokazala još jedan stajling koji će mnogi vrlo vjerojatno rado iskopirati.

  • +4
Prijelazne jakne Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije