bez greške

Kraljica tako nosivih stajlinga: Jennfer Aniston nosi kombinaciju kaputa i hlača koja je ultimativni trend ove sezone

21.10.2022 u 09:35

Bionic
Reading

Jennifer Aniston do savršenstva je dovela udobne, chic kombinacije koje sjajno spajaju ležernost i eleganciju. Ovog puta stilizira hlače širokih nogavica s kaputom maksi kroja i predstavlja kombinaciju koja će biti veliki trend ove sezone

Ove sezone uživamo u sjajnim maksi krojevima i oversized modelima hlača, suknji i kaputa, a njihov spoj u istoj modnoj kombinaciji predstavlja jedan od najvećih trendova sezone. Da je spoj maksi krojeva ultimativni hit dokazuje i jedna od najinspirativnijih žena modnog svijeta, Anna Wintour, koja se ne odvaja od kombinacije maksi haljina i dugih kaputa.

Spoj maksi krojeva kao vrući trend prihvatila je i Jennifer Aniston, a njezin stajling dokazuje da sa kombinacijom dugog kaputa i hlača širokih nogavica ove jeseni apsolutno ste u trendu.

Jennifer Aniston, zajedno s Reese Witherspoon glumi u seriji 'The Morning Show' gdje tumači lik Alex Levy, jednu od dvije voditeljice popularne informativne emisije.

  • +4
Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Treća sezona serije nagrađene Emmyjem trenutno se snima, a do sada je Jennifer Aniston na setu već naučila da su, kada je u pitanju stajlinzi TV voditeljice, najvažniji topovi i jakne. Anistonin alter ego Alex obično sjedi za stolom odakle čita vijesti. Pa rijetko imamo priliku vidjeti njezin izbor suknji ili hlače.

Kakva šteta. Jer vješta kombinacija hlača i sakoa ili kaputa može izgledati doista otmjeno, a upravo to Jennifer Aniston sada dokazuje na setu u New Yorku. Kombinacija širokih hlača, apsolutno hit komada ove sezone s dugačkim kaputom sjajan je odabir za dnevne izlaske, no zbog doze dramatičnosti odlično funkcionira i kao večernji stajling.

  • +11
Široke hlače Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Omiljena djevojka iz susjedstva kombinira dugi kaput ravnog kroja s klasičnim reverima i dvostrukim kopčanjem s lepršavim hlačama širokih nogavica. Oba u crnoj boji, ova dva komada, koji ne samo da se sjajno slažu po pitanju boje, već se savršeno usklađuju jedan s drugim Dugi kaput gotovo neprimjetno se nastavlja na hlače širokog kroja, što stvara prekrasnu siluetu.