Jana vitamin+collagen

Moćan saveznik blistavog i svježeg izgleda lica od sada je dostupan svima

14.06.2023 u 11:50

Bionic
Reading

U današnje užurbano vrijeme, svatko od nas traži idealne kombinacije kojima će na što jednostavnije načine dati svojoj koži dovoljno pažnje i njege

Jedan od sastojaka koji bi svakako trebali uvrstiti u svoju rutinu je kolagen. Osim što održava čvrstoću i elastičnost kože, glavni je strukturni protein u koži te čini približno 75 posto njezine suhe mase. Također, igra ključnu ulogu u zadržavanju vlage u koži, a njegova sposobnost da zadrži vodu pomaže koži da ostane hidrirana, meka i sjajna.

Uz to, kolagen je potpora stanicama u obnovi kože - potiče rast novih stanica i ubrzava procese regeneracije, smanjuje vidljivost bora i starenja kože te, na posljetku, poboljšava cjelokupno zdravlje kože te je štiti i od štetnih vanjskih čimbenika (poput sunčevih zraka i onečišćenja).

Kako bi što jednostavnije u svoje tijelo unijeli ono za čime naša koža žudi, Jana je odlučila olakšati svima posao i predstaviti novi proizvod - Janu vitamin+collagen. Riječ je o novoj Jani koja ima prirodan izvor kolagena. Baziran na omiljenoj vodi Jana, nježnog okusa maline i jabuke, +collagen ukusan je niskoenergetski napitak s ciljanom funkcionalnošću, kombinacijom vitamina C i minerala cinka koji doprinose stvaranju kolagena za normalnu funkciju i održavanje kože. Jana vitamin +collagen dolazi u PET bočici od 500 ml u prepoznatljivom dizajnu i roza boji.

Veliku važnost u njezi kože, ali i ubacivanju kolagena u svoju rutinu prepoznale su i poznate Hrvatice, influencerica i glazbenica Ella Dvornik, modna dizajnerica Kristina Burja i influencerica Paula Sikirić koja otkriva kako ujutro i navečer barem 15 minuta izdvoji za njegu kože i svoju svakodnevnu rutinu. S obzirom na to da najčešće pije vodu, kada poželi popiti nešto osim toga, Paula ne krije kako rado bira Janu vitamin +collagen.

'Kada me pitaju koja je tajna mojeg izgleda, jedino što mogu reći je da stilom života želim održavati zdravlje i mladolikost. Vježbam kontinuirano, pazim što jedem, ali si i priuštim delicije jer sam već došla do nekih rezultata koje sam si zacrtala. Imam dobru genetiku, ali ipak to nije dovoljno. Potrebna je dodatna pomoć koju ne odbijam. Kolagen pijem godinama te najviše promjena vidim na koži koja je čišća, sjajnija i hidrirana. Jana vitamin+collagen je super praktična jer nudi sve što trebam u jednoj bočici', izjavila je Ella Dvornik, a slično razmišlja i Kristina Burja koja podsjeća kako je hidratacija uistinu važna za sve generacije i daje nam energiju za sve životne i modne izazove.

'Jana vitamin+collagen je pun pogodak, pomaže nam da budemo nježne prema sebi i brinemo o vlastitom zdravlju, čak i u užurbanom tempu. Smatram, također, da svaka osoba treba osluškivati sebe i bez obzira na preporuke piti onu količinu vode koju organizam traži. Hidratacija je obavezna, ali svaki organizam ne apsorbira vodu jednako brzo i na isti način, pa je važno osluškivati svoj organizam' dodala je dizajnerica Kristina Burja.

Za kraj sve tri zaključuju i poručuju da je za rutinu održavanja mladolike i zdrave kože, kao i hidrataciju čitavog tijela Jana vitamin+collagen savršen izbor, koji će paralelno usrećiti i okusne pupoljke.